10 syytä hankkia sähköpyörä

sähköpyörä

Sähköpyörä-suosio lisääntyy valtavalla vauhdilla ja alla olevan listauksen lukemalla on helppo käsittää myös miksi. Ruuhkat, nousevat elinkustannukset, helppous, aktiivisuuden lisääminen ja puhdas hauskuus ovat sähköpyöräilyn suosion kivijalka.

1. Sähköpyörä lisää liikuntaa

Norjalaisen tutkimuksen mukaan (Fyhri etc. 2015) sähköpyörällä ajetaan keskimäärin puolitoista kertaa useammin ja yli kaksikertaa pidemmälle kuin tavallisella pyörällä.

2. Vähemmän sairastelua

Pyöräilijät ovat keskimäärin hieman yli päivän vähemmän sairaslomalla kuin ei-pyöräilevät (Hendriksen etc. 2010). Lisäksi pyöräilijät ovat virkeämpia ja jaksavat suoriutua päivän aktiviteeteista tehokkaammin kuin ei-pyöräilevät

3. Sähköpyöräilijä välttää ruuhkat ja pysäköintiongelmat

Oletko kyllästynyt etsimään parkkipaikkaa? Liikenneruuhkissa köröttely ei kiinnostaisi? Lenkilläkin pitäisi käydä. Sähköpyörällä liikut nopeasti paikasta toiseen tasaisesti 25km/h nopeudella ja voit valita avustuksen avulla kuinka paljon rasitat itseäsi matkan aikana.

4. Ei hikeä

Haluaisitko liikkua töihin ilman hikeä? Sähköpyörällä liikkuessasi voit välttäähien esimerkiksi matkalla töihin ja aloittaa työpäivän suihkunraikkaana.

5. Liikkumisen edullisuus

Haluaisitko säästää autoilun kustannuksissa? Olisiko toinen auto taloudessasi korvattavissa jollain muulla siirtymävälineellä? Sähköpyörän hankintakustannusten lisäksi pyöräily ei aiheuta merkittäviä lisäkustannuksia esimerkiksi autoiluun verrattuna. Lisäksi sähköpyörien parkkeeraus on ilmaista.

6. Sähköpyörä on ympäristöystävällinen

Sähköpyörä on päästötön valinta liikkumiseen. Noin puolet autolla tehtävistä ajoista on 5km tai alle. Valitsemalla näille matkoille sähköpyörän, puolitat autoilusta aiheutuvan hiilinjalanjälkesi.

7. Aja yhdessä

Haaveiletko yhdessä liikkumisesta puolisosi tai ystäväsi kanssa? Sähköpyörän ansiosta eri tasoiset pyöräilijät voivat nauttia matkanteosta yhdessä.

8. Koe enemmän

Oletko aina haavellut seutukuntasi tai esimerkiksi viereisen kansallispuiston perimmäisenkin nurkan tutkimisesta? Sähköpyörän ansiosta sinulla on mahdollisuus päästä vaivattomasti paikkoihin, joihin muuten pääseminen olisi vaivalloista ja aikaa vievää.

9. Sähköpyörä on hauska

Sähköpyörällä ajaminen on yksinkertaisesti hauskaa! Muistatko kenenkään sähköpyörää kokeilleen ikinä moittineen kuinka ikävää sähköpyörällä ajaminen oli?

10. Kestävyyskunto ja rasvanpoltto

”Luomu”-pyörällä ajaessa sykkeet pomppaavat helposti jopa 90%:iin maksimisykkeestä. Sähköpyörällä pidät sykkeesi helposti 50-70% alueella, joka on paras sykealue kestävyyskunnon kehittämiseen ja rasvanpolttoon.

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen. 

Aiomme muuttaa yksilön arkiliikkumiseen liittyvää kulttuuria Suomessa ja tuomme ihmisiä lähemmäksi aktivoivat siirtymämuodot passiivisten siirtymämuotojen rinnalle (autot, julkiset yms.).

Tuomme mahdolliseksi muutoksen, jossa ihminen omilla toimillaan pyrkii päivittäisissä siirtymätarpeissaan kohti mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä.

TARJOUS UUTISKIRJEEN TILAAJALLE!

SESONGIN VARASTOTYHJENNYS

PYÖRÄN OSTAJALLE LISÄTARVIKKEET -40% (EI AKUT) UUTISKIRJE TILAAMALLA

TARJOUS VOIMASSA 1.10.2019 SAAKKA TAI NIIN KAUAN KUIN PYÖRIÄ RIITTÄÄ

TILAA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA UUTISKIRJEEMME JA LUNASTA TARJOUSKOODI!

Asiakaspalvelu

 

YRITYSTIEDOT

YRITYS: JU-KA TRADING OY

Y-TUNNUS: 2985716-3

YHTEYSHENKILÖ: JUHO KAHRA, +358 44 2422275

OSOITE: SAHAAJANKATU 20-22 E, 00880 HELSINKI (VARASTO)

Maksuvaihtoehdot