Saksalaiset sähköpyörät

saksalaiset sähköpyörät

Saksalaiset sähköpyörät PROPHETE & REX

Saksalaiset sähköpyörät, joita tarjoamme tällä hetkellä soveltuvat mitä parhaiten suomalaiseen käyttöön. Prophete on 111 vuotta vanha polkupyörien valmistukseen erikoistunut yritys Saksasta, joka tunnetaan erityisesti hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Rex on Propheten merkki maastopyörille.

Saksalaisten sähköpyörien laatu

Prophete on kehittänyt sähköpyöriään pitkäkestoisesti asiakastoiveiden mukaisesti. Prophete- ja Rex-sähköpyörät ovat korkealaatuisia, kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja erinomaisesti suunniteltuja. Propheten sähköpyörissä on yksi runkokoko  per malli — tarkan runkosuunnittelun ja optimoitujen mittojen ansiosta mallistosta löytyy pyörä kaikille 150-190cm pituisille kuljettajille.

Sähköpyörien laatu ei ole tulos – vaan alku

Voit aina luottaa Propheten turvallisuuteen ja toimivuuteen. Propheten sähköpyörien kehitystyö on tehty Propheten omassa testikeskuksessa ennen tuotantoon viemistä. Kaikki sähköpyörät valmistetaan Propheten omissa, viimeisintä teknologiaa hyödyntävissä tuotantolaitoksissa. Niissä laatua valvotaan oman testilaboratorion avulla. Propheten tuotanto ja tuotteet täyttävät laatustandardit DIN EN ISO 4210, DIN EN ISO 8098, EN 15194 ja kaikki sähköpyörät ovat TÜV / GS-testattuja.

Saksalaisen Focus Money 20/18 suuressa laatuarvostelussa Propheten sähköpyörät saivat arvosanan ”erinomainen”.

Tutustu saksalaisiin sähköpyöriimme lisää verkkokaupamme puolella.

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen. 

Aiomme muuttaa yksilön arkiliikkumiseen liittyvää kulttuuria Suomessa ja tuomme ihmisiä lähemmäksi aktivoivat siirtymämuodot passiivisten siirtymämuotojen rinnalle (autot, julkiset yms.).

Tuomme mahdolliseksi muutoksen, jossa ihminen omilla toimillaan pyrkii päivittäisissä siirtymätarpeissaan kohti mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä.

TARJOUS UUTISKIRJEEN TILAAJALLE!

SESONGIN VARASTOTYHJENNYS

PYÖRÄN OSTAJALLE LISÄTARVIKKEET -40% (EI AKUT) UUTISKIRJE TILAAMALLA

TARJOUS VOIMASSA 1.10.2019 SAAKKA TAI NIIN KAUAN KUIN PYÖRIÄ RIITTÄÄ

TILAA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA UUTISKIRJEEMME JA LUNASTA TARJOUSKOODI!

Asiakaspalvelu

 

YRITYSTIEDOT

YRITYS: JU-KA TRADING OY

Y-TUNNUS: 2985716-3

YHTEYSHENKILÖ: JUHO KAHRA, +358 44 2422275

OSOITE: SAHAAJANKATU 20-22 E, 00880 HELSINKI (VARASTO)

Maksuvaihtoehdot