MAKSAMINEN

Käytössäsi on Checkout maksupalvelu joka tarjoaa kaikki yleisimmät verkkomaksu- ja luottokorttivaihtoehdot. Lisäksi valittavana on Collector- ja OP Lasku-laskupalvelut sekä Jousto lasku ja osamaksu.

Collectorin laskulla sinulla on maksuaikaa aina seuraavan kuukauden loppuun saakka. Eli ostamalla kuun ensimmäinen päivä, voit saada jopa huikeat 60pv 0%-korkoista maksuaikaa ostoksellesi.

Voit tutustua maksuehtoihin alla olevan linkin kautta:

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä maksupalvelujen toimittajaan.

Checkout Finland Oy
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)
Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Jousto-lasku on kuluton ja koroton maksutapa, jossa eräpäivä on 14 pv:ä toimituksen jälkeen. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!