Sähköpyöräilyä kuukausihintaan 99€/kk – Suomalaisella Terässiivellä

Sähköpyörä leasing yksityisille on ollut kysyttyä, mutta vaikeasti toteutettavissa kohtuullisin hinnoin, KUNNES NYT! Sähköpyöräkeskus tuo saataville uuden kuukausipyörä-konseptin, jonka tavoitteena on tarjota yhä useammalle mahdollisuus päästä hyötymään sähköpyöräilystä tapana liikkua. Toimintaperiaate on yksinkertainen, yksi kuukausimaksu kattaa kaiken.

Kuukausipyöräilijä saa siis kiinteää kuukausimaksua vasten käyttöönsä sähköpyörän juuri sille ajanjaksolle kuin haluaa, eikä maksa ekstraa huolloista, varaosista tai esim. talvirenkaista ja niiden vaihdosta. Uutta palvelua haluttiin lähteä kehittämään, kun lisääntynyt kiinnostus pyörien pitkäaikaisvuokrauksesta oli huomattu. Joustavuutta on kaivattu mm. seuraavista syistä:

 • Kokovuotista tarvetta pyörälle ei ole
 • Pyörän säilyttäminen omien ajokausien ulkopuolella on hankalaa
 • Mahdollisuus ajaa erilaisilla pyörämalleilla
 • Sähköpyörään kerralla investoiminen mietityttää
 • Kiinteä huollot sisältävä kuukausihinta tuo ennustettavuutta pyöräilyn kokonaiskustannuksiin
 • Vähentää pelkoa pyörän rikkoontumisesta

Joustavimmillaan sähköpyörän voi hankkia itselleen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella hintaan 99€/kk, jolloin pyörää voi pitää itsellään juuri niinä kuukausina kuin tietää ajavansa. Jos pyöräilee säännöllisesti tai jopa ympärivuotisesti, mutta haluaa päästä helpommalla pyörän ylläpitämisestä, voi tehdä pitemmän määräaikaisen sopimuksen, jolloin kuukausihinnassakin säästää.

Kuukausipyörinä palvelevat suomalaiset Terässiivet

Turvallisen kansanpyörän maineen saavuttanut Terässiipi tekee sähköisen paluun. Alkuperäinen Terässiipi oli arkielämässä liikkumista varten tehty suomalainen polkupyörä, joka muistetaan erityisesti laadukkaasta kestävästä teräsrungostaan sekä mutkattomasta suunnittelustaan. Polkupyöriä valmistettiin useissa eri malliessa vuosien 1930 – 1986 välisenä aikana.

sähköpyörä leasing yksityisille

Uuden sukupolven Terässiipi kunnioittaa kaikkia juuriaan. Se on edelleen Suomessa suunniteltu ja valmistettu teräsrunkoinen polkupyörä, joka on suunniteltu täyttämään murroksessa olevan arkiliikkumisen tarpeita. Kuluttajamyyntiin saapuvia malleja ei vielä maailmanlaajuisen komponenttipulan vuoksi ole saatavilla, joten toistaiseksi kuukausipyörä on ainoa tapa päästä ajamaan näillä teräksisen asenteen omaavilla pyörillä.

sähköpyörä leasing yksityisille

Vuokrauskäyttöön suunnitellut pyörät ovat tehty käyttömukavuus edellä ja huoltovapautta vaalien. Valittavina malleina tällä hetkellä on Terässiiven fatbike tai retkipyörä.

Varasto loppu

Miten palvelu toimii käytännössä?

 • Kuukausipyöräilijäksi ryhdytään valitsemalla itselleen sopiva pyörämalli.
 • Tämän jälkeen valitaan haluttu sopimuskesto, eli toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai määraikainen sopimus.
 • Oma pyörä noudetaan Sähköpyöräkeskukselta, jossa se säädetään kuljettajan mitoille ja annetaan opastus pyörän käyttöön.
 • Huoleton sähköpyöräily saa alkaa. Aina mikäli pyörässä ilmenee huoltotarvetta saa pyörän tuoda Sähköpyöräkeskuksen huoltoon, jossa se huolletaan heti tai vaihdetaan toiseen vastaavaan yksilöön ilman odotteluja.
 • Pyörä palautetaan Sähköpyöräkeskukselle, kun määräaikainen sopimus päättyy tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella pyöräilevän tarve pyörälle lakkaa olemasta ja sopimus päätetään siihen kuukauteen.
 • Uuden sopimusjakson pyöräilijä voi käynnistää millon tahansa haluaa uudestaan.

Yhteiskäyttöpyöriä vai sähköpyörä leasing yksityisille?

Kuukausipyörän voi mieltää ennemmin vastaavanlaiseksi palveluksi kuin yksityisleasingin. Perinteisestä leasingista poiketen sopimusten pituudet ovat kuitenkin pyöräilijän itse vapaasti valittavissa, eikä kuukausimaksun päälle tule erillisiä leasing- tai korkokuluja. Pyörät kiertävät ajan saatossa käyttäjältä toiselle, mutta yhteiskäyttöpyöristä ei ole kyse, sillä jokaisella kuukausipyöräilijällä on käytössään kerrallaan yksi ja sama pyörä, jonka käyttämisestä ja säilyttämisestä hän vastaa.

Rajattu saatavuus pääkaupunkiseudun asiakkaille

Palvelu starttaa pääkaupunkiseudulla pyörien määrän ollessa vielä rajallinen ja kuukausipyörien huollon keskittyessä Helsinkiin. Ensimmäiset kuukausipyörät ovat jo ajossa ja  tulevaisuudessa toiveena on laajentaa kuukausipyörien saatavuutta myös muihin kaupunkeihin. Lue lisää kuukausipyörästä ja mikäli sellainen vaikuttaisi kiinnostavalta niin tule Terässiipien koeajolle!

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.