Sähköpyöräkeskuksella Suomen nopein sähköpyörien takuukäsittely

Sähköpyörä kausihuolto

Ihmiset ovat yhä enemmän kiinnostuneita sähköpyörän ostopäätöstä tehdessään siitä, että mitä tapahtuu jos pyörässä ilmenee vikaa tai se hajoaa esimerkiksi onnettomuuden sattuessa. Onhan sähköpyörä merkittävä henkilökohtainen investointi ja käyttöiän maksimoiseksi on tärkeää saada pyörään varaosia mahdollisen rikkoontumisen korjaamiseksi.

Pyörien varaosien hankinta ei kuitenkaan ole helppoa, mikäli ei tiedä tarkalleen millaista osaa on etsimässä. Haettava varaosa voi olla myös varta vasten suunniteltu ainoastaan juuri siihen omaan pyörämalliin, joka voi vaikeuttaa entisestään osan löytämistä. Varaosien saatavuuteen kytkeytyvän epävarmuuden ilmapiirissä voimmekin olla ylpeitä sanoessamme, että Sähköpyöräkeskuksella on Suomen nopein sähköpyörien takuukäsittely!

Takuukäsittelyajan pituus riippuu kauppiaasta ja pyörämerkistä

Takuutapauksissa luonnollisesti jokainen toivoo, että pyörä olisi taas mahdollisimman pian ajossa. Onkin perusteltua päätyä valikoimaan pyörä, johon vian tai onnettomuuden sattuessa uskoo nopeasti saavansa uudet osat tarvittaessa. Eri pyörämerkkejä vertailtaessa on kuitenkin hyvä muistaa, että takuutapauksien nopea käsittely ja varaosien saatavuus on useimmiten kiinni pyörän kauppiaasta. Toki Covid-19 seurauksena tulleet toimitusketjujen häiriöt ovat aiheuttanut tunnetuillakin merkeillä varastosaldojen tippumista nollaan varaosien osalta, ainakin tilapäisesti, ja tällöin ei kauppiankaan ripeys auta.

Myös Sähköpyöräkeskus saa kysymyksiä liittyen Prophete-sähköpyörien ja AEG:n sähköosien saatavuuteen ja takuutapauksien hoitamiseen liittyen. AEG ja Prophete eivät välttämättä ole kaikille tuttu merkki polkupyörien ja sähköpyörien maailmasta verrattuna esimerkiksi jo tuttuihin brändeihin, kuten Shimano, Bosch, Yamaha ja Brose, joten epäilys on ymmärrettävää. Epäilys on kuitenkin turha, sillä tarjoamme Suomen nopeimman ja helpoimman varaosien saatavuuden asiakkaillemme!

Sähköpyörien varaosat omassa varastossa

Sähköpyöräkeskukselta löytyy 80% Propheten pyörien eri osista suoraan omasta hyllystä. Näihin lukeutuvat mm. moottorit, akut, näytöt, kontrollerit, kaapelit ja eri sensorit. Loput 20% löytyy valmistajan varastosta 5-15 arkipäivän toimitusajalla. Helpottaaksemme varaosien saantia asiakkaillemme, löytyvät ne myös verkkokaupastamme mallikohtaisesti.

VARAOSIEN ETSIMINEN JA HANKKIMINEN ONNISTUU KÄTEVÄSTI VARAOSAHAKUMME KAUTTA.

Sähköpyöräkeskuksen varastosta löytyy edustamiemme merkkien varaosat nopeasti

Suomen nopein takuukäsittely

Vian ilmestyttyä pyörään katso sivumme RATKAISUT VIKATILANTEISSA. Jos vika ei ratkea edellä olevan sivun ohjeiden avulla, niin ota meihin yhteyttä TAKUUTIETOLOMAKKEEN kautta, mikäli esiintynyt vika on takuunalainen.

Takuulomakkeen käsittely tapahtuu samana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käytännössä vian korjaus voidaan suorittaa paikallisesti YHTEISTYÖHUOLLOSSAMME tai toimittamalla vaihdettava osa suoraan asiakkaalle vaihdettavaksi itse.

Lopullinen toteutus mietitään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa riippuen vaihdettavasta osasta ja kummalla tavalla pyörä saadaan nopeammin takaisin käyttöön. Asiakkaan on syytä huomioida, että takuutapauksissa tulee aina ottaa ensin yhteyttä Sähköpyöräkeskukseen, joka tekee päätöksen takuutyön suorittamisesta ja varaosan toimittamisesta.

ASIAKASLUPAUKSEMME 2022 VUODEN ALUSTA ALKAEN: SÄHKÖPYÖRÄKESKUKSELLA ON SUOMEN NOPEIN SÄHKÖPYÖRIEN TAKUUKÄSITTELY!

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.