Bliz pyöräilylasit

Oletko innokas pyöräilijä, joka etsii täydellisiä silmälaseja suojaamaan silmiäsi sääolosuhteilta? Älä etsi kauempaa kuin Bliz-pyöräilylasit. Bliz on luonut innovatiivisilla suunnitteluillaan ja korkealaatuisilla materiaaleilla pyöräilylaseja, jotka tarjoavat erinomaisen suojan ja mukavuuden ajon aikana.

Bliz Matrix-malli on suunniteltu kevyeksi mutta kestäväksi, joten se on ihanteellinen pitkille matkoille kaikissa sääolosuhteissa. Linssit on valmistettu polykarbonaattimateriaalista, joka tarjoaa 100 % UV-suojan ja erinomaisen kirkkauden. Kehyksessä on myös säädettävät nenätyynyt, joten voit löytää täydellisen istuvuuden kasvosi muotoon.

Breeze-malli on toinen loistava vaihtoehto Bliziltä, joka tarjoaa erinomaisen suojan tuulta ja roskia vastaan pyöräilyn aikana. Siinä on suuret linssit, joissa on huurtumista estävä pinnoite, joka takaa selkeän näön jopa äärimmäisissä sääolosuhteissa. Lisäksi tässä mallissa saat mukana vaihdettavat linssit: yksi aurinkoisille päiville, yksi pilvisille päiville. Ja kuten kaikki Bliz-mallit, Breeze on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä, jotta voit näyttää hyvältä ja pysyä turvassa pyöräretkelläsi!

Näitä pyöräilylaseja on saatavana useissa väreissä ja tyyleissä, joten voit löytää täydellisen parin henkilökohtaiseen tyyliisi sopivaksi. Ajatpa sitten poluilla tai vain risteilet kaupungissa, niin nämä aurinkolasit pitävät silmäsi turvassa ja lisäävät vakavia tyylipisteitä!

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.