Sähköpolkupyörät

Sähköpolkupyörät erinomaisella hinta-laatusuhteella jokaisen kuljettajan tarpeisiin. Maastoon, kaupunkiin ja päättymättömille pyöräretkille jopa 200 km kantaman akuilla ja 100 Nm väännön moottoreilla. Valikoimastamme löytyvät mm. kotimaiset Terässiipi sähköpolkupyörät sekä BESV, Bionicon, Prophete, Rock Machine, Tenways, Winther pyörämerkit.

Prophete sähköpolkupyörät

Saksalaiset sähköpolkupyörät kaupunkiin ja maastoon

Euroopassa suosittu saksalainen Prophete valmistaa polkupyöriä 114 vuoden kokemuksella ja Propheten pyörät tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Sähköpolkupyörät ovat varusteltu AEG:n sähköjärjestelmillä, josta ei voimaa tai kantamaa puutu. Parhaimmista malleista vääntöä löytyy jopa 100 Nm ja kantamaa 200 kilometrin edestä. Sähköpyöräkeskukselta löydät Propheten sähköpyörät maastoon, kaupunkiin tai retkiajoon.

BESV

Premium sähköpolkupyörät Shimanon sähköjärjestelmillä

BESV yhdistää edistyneen ohjelmistotekniikan, valmistusinnovaatiot ja ainutlaatuiset, tyylikkäät designit luodakseen mistään tinkimättömiä sähköpyöriä. BESV sähköpolkupyörät ovat tunnetun akkuvalmistaja Darfon Groupin toimitusjohtaja Andy Sun intohimoprojekti.

Bionicon

Saksalaiset sähköpolkupyörät enduro- tai trail-ajoon

Innovatiivisista säädettävistä runkosarjoistaan tunnetun valmistajan sähkömaastopyörät nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Ylivoimaista suorituskykyä ja laatua 3500-5500€ hintaluokassa tarjoavat Bioniconit ovat kaikki Boschin Performance CX moottorilla varusteltuja.


Terässiipi

Suomalaisen klassikkopyörän sähköinen paluu

Uuden sukupolven Terässiipi kunnioittaa kaikkia juuriaan. Se on edelleen Suomessa suunniteltu ja kokoonpantu polkupyörä, jonka malleissa korostuu kotimaamme olosuhteiden vaatimuksien täyttäminen ja ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistaminen. Sähköjärjestelmänä Terässiipi käyttää mm. palkittua Brosea.

Terässiiven teräsrunkoisia malleja on saatavilla pääkaupunkiseudulla myös toistaiseksi voimassa olevin kuukausisopimuksin. Tutustu lisää kuukausipyörä-palveluun.

Winther

Kaupunkipyöriä tanskalaisille vuodesta 1932

Winther on yksi Tanskan yleisimmistä polkupyörämerkeistä. Wintherin pyörät ovat varusteltu Boschin tai Yamahan sähköjärjestelmillä. Riippumatta mitä valitset, niin on toimivuus, mukavuus ja muotoilu aina huippuluokkaa.

Tenways

Kevyet hihnavedolliset sähköpolkupyörät kaupunkiin

Tenways on luonut täydellisen kohtuuhintaisen sähköpyörän leppoiseen ajeluun ja ketterään työmatkapyöräilyyn. Yksivaihteinen hihnavedollinen voimansiirto tekee ajamisesta yksinkertaista ja huoltamisesta helppoa sekä edullista.

Sähköpolkupyörät suoraan varastosta kotiovelle

Kaikki pyörät lähtevät varastostamme 2-10 arkipäivän toimitusajalla. Tarkempi toimitusaika on nähtävillä kunkin mallin tuotesivulle. Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on 29,90€. Vastaanottajan tehtäväksi jää ainoastaan polkimien kiinnitys ja ohjaintangon säätäminen itselle sopivaksi. Helsingin myymälästä sähköpyörän voi noutaa halutessaan 100%:sesti ajovalmiiksi laitettuna. Kaikki varastosta nyt löytyvät mallit ovat koeajettavissa myös samaisessa paikassa.


Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.