Sähköpolkupyörät

Sähköpolkupyörät erinomaisella hinta-laatusuhteella jokaisen kuljettajan tarpeisiin.

Saksalaiset sähköpolkupyörät kaupunkiin ja maastoon – Prophete

Euroopassa suosittu saksalainen Prophete valmistaa polkupyöriä 114 vuoden kokemuksella ja Propheten pyörät tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Sähköpolkupyörät ovat varusteltu AEG:n sähköjärjestelmillä, josta ei tehoa tai kantamaa puutu. Parhaimmista malleista vääntöä löytyy jopa 100 Nm. Sähköpyöräkeskukselta löydät Propheten sähköpyörät maastoon, kaupunkiin tai retkiajoon.

Kaupunkipyöriä tanskalaisille vuodesta 1932 – Winther

Winther on yksi Tanskan yleisimmistä polkupyörämerkeistä. Wintherin pyörät ovat varusteltu tanskalaisen Promovecin, Boschin tai Yamahan sähköjärjestelmillä. Riippumatta mitä valitset, niin on toimivuus, mukavuus ja muotoilu aina huippuluokkaa.

Suomalaisen klassikkopyörän sähköinen paluu – Teräsiipi

Uuden sukupolven Terässiipi kunnioittaa kaikkia juuriaan. Se on edelleen Suomessa suunniteltu ja valmistettu teräsrunkoinen polkupyörä, joka on suunniteltu täyttämään murroksessa olevan arkiliikkumisen tarpeita. Ensimmäiset uudet Terässiipi-mallit ovat vuokrakäyttöön suunniteltuja sähköpyöriä ja Sähköpyöräkeskukselta niitä on saatavilla toistaiseksi voimassa olevin kuukausisopimuksin. Tutustu lisää kuukausipyörä-palveluun.

2022 vuonna Terässiipi tuo saatavilla ensimmäisiä myyntiin suunnattuja mallejaan. Malleissa korostuu suomen olosuhteiden vaatimuksien täyttäminen ja ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistaminen. Sähköjärjestelmänä Terässiipi käyttää mm. palkittua Brosea.

Sähköpolkupyörät suoraan varastosta kotiovelle

Kaikki pyörät lähtevät suoraan omasta varastostamme 2-5 arkipäivän toimitusajalla ilmaisella kotiinkuljetuksella. Vastaanottajan tehtäväksi jää ainoastaan polkimien kiinnitys ja ohjaintangon säätäminen itselle sopivaksi. Helsingin myymälästä sähköpyörän voi noutaa halutessaan 100%:sesti ajovalmiiksi laitettuna. Kaikki varastosta nyt löytyvät mallit ovat koeajettavissa myös samaisessa paikassa.


Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.