Sähköpyörät 2021

PROPHETE - Saksalaiset sähköpyörät kaupunkiin ja maastoon

Euroopassa suositun ja testeissä pärjänneen saksalaisen Propheten 2021 sähköpyörät ovat nyt saatavilla Sähköpyöräkeskukselta. 113 vuoden kokemuksella polkupyöristä Prophete valmistaa nykyiset sähköpyöränsä AEG:n, Blaupunktin ja Samsungin sähköosilla. Kärkimalleista löytyy jopa 100 Nm vääntöä ja akut parhaimmillaan 180 kilometrin kantamalla.

TERÄSSIIPI - Suomalaisen klassikopyörän sähköinen paluu

Uuden sukupolven Terässiipi kunnioittaa kaikkia juuriaan. Se on edelleen Suomessa suunniteltu ja valmistettu teräsrunkoinen polkupyörä, joka on suunniteltu täyttämään murroksessa olevan arkiliikkumisen tarpeita. Ensimmäiset uudet Terässiipi-mallit ovat vuokrakäyttöön suunniteltuja sähköpyöriä ja Sähköpyöräkeskukselta niitä on saatavilla toistaiseksi voimassa olevin kuukausisopimuksin. Tutustu lisää kuukausipyörä-palveluun.

SWYPE - Sähkömaastopyörät vaativaan käyttöön

Saksalainen Swype tarjoaa ylemmän tason sähkömaastopyöriä keskittyen vain muutaman täysjousitetun sekä jäykkäperäisen mallin valmistamiseen. Kaikki mallit ovat varusteltuja Boschin Performace CX moottorilla.

Swypen sähköavusteiset maastopyörät ovat erityisesti mukautettu polku- ja enduro-pyöräilijöiden tarpeisiin. Pyörät on varusteltu vakuuttavilla osasarjoilla, ja Rock Shoxin, FOX:n sekä Suntourin jousituselementtien avulla pyörät valloittavat vaikeimmatkin polut.


Sähköpyörät suoraan varastosta kotiovelle

Kaikki pyörät toimitamme suoraan omasta varastostamme 2-5 arkipäivän kuluessa ilmaisella kotiinkuljetuksella, ja lähes täysin ajovalmiina. Ainoastaan polkimien kiinnitys, ohjaintangon säätäminen itselle sopivaksi ja sähköjärjestelmän käyttöönotto jää vastaanottajan tehtäväksi. Helsingin myymälästä sähköpyörän voi noutaa halutessaan 100%:sesti ajovalmiiksi laitettuna. Kaikki varastosta löytyvät mallit ovat koeajettavissa myös samaisessa paikassa. Katso sähköpyörien tämänhetkinen varaston saatavuus.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.