Sähköpyörät

Sähköpyörät erinomaisella hinta-laatusuhteella jokaisen kuljettajan tarpeisiin.

Saksalaiset sähköpyörät kaupunkiin ja maastoon – Prophete

Euroopassa suosittu saksalainen Prophete valmistaa polkupyöriä 113 vuoden kokemuksella ja Propheten pyörät tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Sähköpyörät ovat varusteltu AEG:n sähköjärjestelmillä, josta ei tehoa tai kantamaa puutu. Parhaimmista malleista vääntöä löytyy jopa 100 Nm. Sähköpyöräkeskukselta löydät Propheten sähköpyörät maastoon, kaupunkiin tai retkiajoon.

Suomalaisen klassikopyörän sähköinen paluu – Teräsiipi

Uuden sukupolven Terässiipi kunnioittaa kaikkia juuriaan. Se on edelleen Suomessa suunniteltu ja valmistettu teräsrunkoinen polkupyörä, joka on suunniteltu täyttämään murroksessa olevan arkiliikkumisen tarpeita. Ensimmäiset uudet Terässiipi-mallit ovat vuokrakäyttöön suunniteltuja sähköpyöriä ja Sähköpyöräkeskukselta niitä on saatavilla toistaiseksi voimassa olevin kuukausisopimuksin. Tutustu lisää kuukausipyörä-palveluun.

2022 vuonna Terässiipi tuo saatavilla ensimmäisiä myyntiin suunnattuja mallejaan. Malleissa korostuu suomen olosuhteiden vaatimuksien täyttäminen ja ympärivuotisen pyöräilyn mahdollistaminen. Sähköjärjestelmänä Terässiipi käyttää mm. palkittua Brosea.

Sähkömaastopyörät vaativaan käyttöön – Swype

Saksalainen Swype tarjoaa ylemmän tason sähkömaastopyöriä keskittyen vain muutaman täysjousitetun sekä jäykkäperäisen mallin valmistamiseen. Kaikki mallit ovat varusteltuja Boschin Performace CX moottorilla.

Swypen sähköavusteiset maastopyörät ovat erityisesti mukautettu polku- ja enduro-pyöräilijöiden tarpeisiin. Pyörät on varusteltu vakuuttavilla osasarjoilla, ja Rock Shoxin, FOX:n sekä Suntourin jousituselementtien avulla pyörät valloittavat vaikeimmatkin polut. 27-tuumaisten ja 29-tuumaisten ​​renkaiden yhdistelmä pitää vakaana radalla ja tekee vaikutuksen erittäin hyvällä ketteryydellään ja pidolla.

Komponenttipulan vuoksi seuraavien Swype pyörien saatavuuden ajankohtaa valmistaja ei pysty tällä hetkellä ilmoittamaan.

Sähköpyörät suoraan varastosta kotiovelle

Kaikki pyörät lähtevät suoraan omasta varastostamme 2-5 arkipäivän toimitusajalla ilmaisella kotiinkuljetuksella. Vastaanottajan tehtäväksi jää ainoastaan polkimien kiinnitys ja ohjaintangon säätäminen itselle sopivaksi. Helsingin myymälästä sähköpyörän voi noutaa halutessaan 100%:sesti ajovalmiiksi laitettuna. Kaikki varastosta nyt löytyvät mallit ovat koeajettavissa myös samaisessa paikassa.


Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.