Oletko järjestämässä TYKY / TYHY päivää organisaatiollesi?

Voisiko sähköpyöräily olla osana teidän yrityksen TYKY/TYHY päivää?

Toimitamme vuokrapyöriä Etelä-Suomen alueella haluttuihin paikkoihin. Meiltä löytyy retkisähköpyöriä ja sähköfatbikeja yli 50 kappaletta, joten pystymme järjestämään isommillekkin ryhmille sähköpyöriä alle. Pyydä rohkeasti tarjousta lomakeella tai soittamalla niin sumplitaan teille pyörät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. 

Sähköpyöräkeskuksen yhteistyökumppaneiden kanssa olemme suunnitelleet seuraavanlaisen TYKY/TYHY päivän yrityksille ja organisaatioille. Ohjelmassa on pyöräilyä, melontaa sekä rantasaunalla nauttimista. Päivä järjestetään yhteistyössä Annan Kartanon, Jollas89 hotellin sekä Melontarannan kanssa.  Alempana tästä lisää.

Sähköpyörät ovat Terässiipi merkkisiä. Pyörät ovat takamoottorilla varustettuja ja akulla on kantamaa 30-120km saakka riippuen pyörämallista sekä ajotavasta. Kaikkien sähköpyörien ajoasento on säädettävissä eri pituisille henkilöille, joka takaa mukavan pyöräilyn koko päivän ajan.

Kerro meille,oletteko vailla sähköpyöriä vai haluatteko lähtemään pyöräilemään ja melomaan rantasaunan kera! Voit myös soittaa numeroon 050 55 00 823.

  TYKY/TYHY päiviin soveltuvat Terässiipi sähköpyörät. 

  kuukausipyörä

  Terässiipi Feeniks trapez retkisähköpyörä. Akun kantama jopa 130km. Sopii 150-185cm pituisille henkilöille.

  Terässiipi Rento Fat läskisähköpyörä. Akun kantama jopa 70km. Sopii 150-190cm pituisille henkilöille.

  Terässiipi Feeniks diamant retkiähköpyörä. Akun kantama jopa 130km. Sopii 170-195cm pituisille henkilöille.

  Olemme tehneet TYKY/TYHY päivän suunnittelun teille helposti valmiiksi suunnitellulla päivällä!

  Luvassa on siis pyöräilyä, melontaa ja rantasaunan yksityisrannalla nautiskelua!

  Päivä alkaa pyörien noutamisella Sähköpyöräkeskuksen myymälästä Herttoniemestä osoitteesta Pikkupurontie 2 tai meidän vuokrapisteeltä Helsingin ydinkeskuksessa osoitteesta Unioninkatu 28. 

  Tästä alkaa reilun tunnin pituinen pyöräretki kohti Melontarannan toimipistetta Vantaanjoen Uimarantaa Tapaninvainiossa. Reitti koostuu pääasiassa hiekkatiestä ja alkaa Herttoniemen ja Viikin läpi kohti vanhankaupunginkoskea, josta pyöräillään Vantaanjokea pitkin kohti Melontarantaa.

  Täällä sähköpyörät vaihdetaan kajakeihin ja edessä on n. 2 tunnin  melontareitti. Melontareitti koostuu menomatkasta Vantaanjokea pitkin kohti Ruutinkoskea, jossa käännytään ympäri ja melotaan kohti lähtö pistettä. Tässä välissä on mahdollista syödä välipalaa, jotka tilataan Annan Kartanolta ja toimitetaan Melontarannalle tai vaihtoehtoisesti varaamme teille pöydät Annan Kartanon lounas buffeesta. 

  Ruokailun jälkeen päivä jatkuu pyöräillen kohti Jollas89 hotellin rantasaunaa. Matkaa kertyy noin 15km, joka on helppo taitaaa sähköpyörillä. Jollas89 hotellilla on muitakin saunoja ja kokoustiloja varattavissa, mikäli on tarvetta.

  Rantasaunan kokonaisuus sisältää saunan, pukuhuoneen, terassin ja kalusteet sekä yksityisrannan. Saunomisen jälkeen voitte jäädä viettämään iltaan Jollas89:n tiloihin ja sähköpyörät voidaan jättää myös hotellilla. Sähköpyöräkeskus hakee sähköpyörät seuraavana päivänä.

  TYKY / TYHY päivän hinnoittelu

  Ylläoleva esimerkki TYKY/TYHY päivä 15 henkilölle lounaan kanssa on per henkilö 139€. Hintaan kuuluu välinevuokraukset, lounas ja rantasauna 4h ajaksi.

  Jokainen tarjouspyyntö lasketaan aina erikseen ja hinta voi muuttua mm. ruokien ja juomien takia. 

  Tässä on erikseen suuntaa antavia hintoja jokaiselta osapuolelta.

  Välineiden vuokraukset:

  Sähköpyöräkeskus

  • Sähköpyörä päiväksi 49€/henkilö (pyörä, lukko, kypärä)

  Melontaranta

  • Kajakit alk. 20€ / henkilö (kajakki, liivit ja mela)

  Annan kartano

  • Lounas buffee 14€/henkilö
  • Välipalat alk. 12€/henkilö
  • Listalta pääruoat alk. 14€/henkilö

  Jollas89 hotelli

  • Rantasauna alk. 4h / 500€.
  • Sauna 1 – noin 15 henkilölle, ilta / 480€
  • Sauna 2 – yli 15 henkilölle, ilta / 480€.  Pukuhuone ja oma terassi, josta näkymä puistoon
  • Sauna 2 ja takkakabinetti – yli 20 henkilölle, ilta / 620€ . Pukuhuone ja oma iso terassi, josta näkymä puistoon. ​​Soveltuu hyvin illanistujaisiin, kokoukseen ja juhliin. Oma iso terassi ja puistoalue. Tekniikka: 65″ LED TV, Bluetooth kaiutin, baari, kylmäallas ja lämpöhaude ruokatarjoiluun.

  Mielellämme autamme teitä TYKY/TYHY päivän asioissa. Ole meihin yhteydessä joko alla olevalla lomakkeella tai sitten soita numeroon 050 55 00 823.