Oletko järjestämässä virkistyspäivää organisaatiollesi?

Olisiko sähköpyöräily osana teidän yrityksen virkistyspäivää?

Toimitamme vuokrapyöriä Etelä-Suomen alueella haluttuihin paikkoihin. Meiltä löytyy retkisähköpyöriä ja sähköfatbikeja yli 50 kappaletta, joten pystymme järjestämään isommillekkin ryhmille sähköpyöriä alle. Pyydä rohkeasti tarjousta lomakeella tai soittamalla niin sumplitaan teille pyörät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme suunnitelleet myös täysin valmiin kokonaisuuden yrityksille ja organisaatioille. Ohjelmassa on pyöräilyä, melontaa sekä rantasaunalla nauttimista. Virkistyspäivä järjestetään yhteistyössä Annan Kartanon, Jollas89 hotellin sekä Melontarannan kanssa. Alempana tästä lisää.

Virkistyspäiville tarjoamamme sähköpyörät ovat Suomessa valmistettuja Terässiipi-sähköpyöriä. Pyörät ovat takamoottorilla varustettuja ja 30-120 km kantamalla toimivia, riippuen pyörämallista sekä ajotavasta. Kaikkien sähköpyörien ajoasento on säädettävissä eri pituisille henkilöille, joka takaa mukavan pyöräilyn koko päiväksi.

Meiltä sähköpyörät jopa 50:lle henkilölle päiväksi. Laita viestiä mikäli olette kiinnostunut vuokraamaan pyöriä tiettyyn kohteeseen tai haluatte valmiiksi suunnitellun päiväohjelman pyöräillen ja meloen rantasaunan kera! Täytä lomake tai soita 050 55 00 823.

  TYKY/TYHY/virkistyspäiviin soveltuvat Terässiipi sähköpyörät. 

  terässiipi feeniks trapez

  Terässiipi Feeniks trapez retkisähköpyörä. Akun kantama jopa 130km. Sopii 155-180cm pituisille henkilöille.

  sähköpyörä yksityisleasing

  Terässiipi Rento Fat läskisähköpyörä. Akun kantama jopa 70km. Sopii 155-190cm pituisille henkilöille.

  terässiipi feeniks diamant

  Terässiipi Feeniks diamant retkiähköpyörä. Akun kantama jopa 130km. Sopii 175-195cm pituisille henkilöille.

  Olemme tehneet virkistyspäivän suunnittelun teille helposti valmiiksi suunnitellulla päivällä!

  Miltä kuulostaisi virkistyspäivä pyöräillen, meloen ja rantasaunan yksityisrannalla nautiskellen! Päivä alkaa pyörien noutamisella Sähköpyöräkeskuksen myymälästä Herttoniemestä osoitteesta Pikkupurontie 2 tai meidän vuokrapisteeltä Helsingin ydinkeskustasta osoitteesta Unioninkatu 28.

  Tästä alkaa reilun tunnin pituinen pyöräretki kohti Melontarannan toimipistetta Vantaanjoen Uimarantaa Tapaninvainiossa. Reitti koostuu pääasiassa hiekkatiestä ja kulkee Herttoniemen ja Viikin läpi kohti vanhankaupunginkoskea, josta pyöräillään Vantaanjoen vartta pitkin kohti Melontarantaa.Täällä sähköpyörät vaihdetaan kajakeihin ja edessä on n. 2 tunnin melontaretki.

  Melontareitti koostuu menomatkasta Vantaanjokea pitkin kohti Ruutinkoskea, jossa käännytään ympäri ja melotaan kohti lähtöpistettä. Tässä välissä on mahdollista syödä välipalaa, jotka tilataan Annan Kartanolta ja toimitetaan Melontarannalle tai vaihtoehtoisesti varaamme teille pöydät Annan Kartanon lounasbuffeesta. 

  virkistyspäivä sähköpyörillä
  virkistyspäivä sähköpyörät

  Ruokailun jälkeen päivä jatkuu pyöräillen kohti Jollas89 hotellin rantasaunaa. Matkaa kertyy noin 15km, joka on helppo taitaaa sähköpyörillä. Jollas89 hotellilla on tarvittaessa useampiakin saunoja ja kokoustiloja varattavissa.

  Rantasaunan kokonaisuus sisältää saunan, pukuhuoneen, terassin kalusteineen sekä yksityisrannan. Saunomisen jälkeen voitte jäädä viettämään iltaan Jollas89:n tiloihin. Sähköpyörät voidaan jättää hotellille, josta noudamme ne seuraavana päivänä.

  TYKY/TYHY/Virkistyspäivä hinnoittelu

  Hinta esitetystä virkistyspäivästä 15 henkilölle lounaan kanssa on per henkilö 139€. Hintaan kuuluu välinevuokraukset, lounas ja rantasauna 4h ajaksi. Jokainen tarjouspyyntö lasketaan aina erikseen ja hinta voi muuttua mm. ruokien ja juomien takia.

  Erikseen räätälöitävien kokonaisuuksien suuntaa antavia hintoja:

  Välineiden vuokraukset:

  Sähköpyöräkeskus

  • Sähköpyörä päiväksi 49€/henkilö (pyörä, lukko, kypärä)

  Melontaranta

  • Kajakit alk. 30€ / henkilö (kajakki, liivit ja mela)

  Annan kartano

  • Lounasbuffet 14€/henkilö
  • Välipalat alk. 12€/henkilö
  • Listalta pääruoat alk. 14€/henkilö

  Jollas89 hotelli

  • Rantasauna alk. 4h / 500€.
  • Sauna 1 – noin 15 henkilölle, ilta / 480€
  • Sauna 2 – yli 15 henkilölle, ilta / 480€.  Pukuhuone ja oma terassi, josta näkymä puistoon
  • Sauna 2 ja takkakabinetti – yli 20 henkilölle, ilta / 620€ . Pukuhuone ja oma iso terassi, josta näkymä puistoon. ​​Soveltuu hyvin illanistujaisiin, kokoukseen ja juhliin. Oma iso terassi ja puistoalue. Tekniikka: 65″ LED TV, Bluetooth kaiutin, baari, kylmäallas ja lämpöhaude ruokatarjoiluun.

  Autamme teitä mieluusti virkistyspäivän suunnittelussa!