TAKUU

Sähköosilla 2v, haarukalla 5v ja rungolla 10v takuu. Lisäksi sähköjärjestelmän kaikille varaosille luvataan 5v saatavuus ostopäivästä.

Takuuasioissa ole aina ensin yhteydessä meihin. Myönteisissä takuupäätöksissä takuukorjaus suoritetaan asiakasta lähimpänä takuukorjauksia suorittavan yhteistyökumppanimme toimesta. Mikäli asiakkaan takuuhuollon yhteistyökumppania ei löydy asiakkaan läheisyydestä kohtuullisen matkan etäisyydeltä, pyörä noudetaan asiakkaan kotiovelta ja toimitetaan korjattuna takaisin kotiovelle.

HUOLTO

Suosittelemme tekemään edustamiemme merkkien ensihuollon ensimmäisen 300 kilometrin aikana. Tällöin pyörän osat ovat asettuneet paikoilleen ja mahdolliset löysät mutterit ja vaijerit saadaan kiristettyä, taaten pyörän ja sen sähköjärjestelmän moitteettoman toimintakunnon pitkälle tulevaisuuteen myös takuuajan jälkeen.

Kausihuollon suosittelemme tekemään 12 kuukauden tai 1000 ajokilometrin jälkeen, riippuen siitä kumpi edellä mainituista ehdoista täyttyy ensimmäisenä.

Maankattavan huoltoverkostomme toimipaikat löydät tästä.

Pyörän huolellisen ylläpidon laiminlyönti voi johtaa kuluttajan kannalta negatiiviseen takuupäätökseen. Lisätietoja edustamiemme merkkien huoltamisesta ja huolellisesta ylläpidosta löytyy kunkin pyörän käyttöohjeista.