TAKUU

Akulla ja sähköosilla 2v, haarukalla ja takaiskunvaimentimella 2v, rungolla 10v takuu. Takuuaika koskee pyörää kokonaisuudessaan ja takuuaikana vaihdetun osan takuuaika lasketaan pyörän ostopäivämäärästä alkaen.

Mikäli pyörässäsi on vikaa, nopein apu saattaa löytyä ongelmanratkaisu-sivultamme. Katso: yleisimmät ratkaisut vikatilanteisiin.

Jos toimivaa ohjetta ei löytynyt, niin täytä takuutietolomake, jolloin takuuprosessi käynnistyy. Olemme yhteydessä sinuun heti kun olemme nähneet takuutietolomakkeesi. Takuuvikailmoitukset saadaan vian luonteesta riippuen ratkaistua nopeimmillaan muutamassa tunnissa ja pisimmillään ne kestävät 3 viikkoa. Takuukorjaus suoritetaan asiakasta lähimpänä takuukorjauksia suorittavan yhteistyökumppanimme toimesta.

Sähköpyörän virittäminen tai sähköjärjestelmän manipulointi johtaa takuun raukeamiseen.

HUOLTO

Suosittelemme tekemään edustamiemme merkkien ensihuollon ensimmäisen 300 kilometrin aikana. Tällöin pyörän osat ovat asettuneet paikoilleen ja mahdolliset löysät mutterit ja vaijerit saadaan kiristettyä, taaten pyörän ja sen sähköjärjestelmän moitteettoman toimintakunnon pitkälle tulevaisuuteen myös takuuajan jälkeen.

Kausihuollon suosittelemme tekemään 12 kuukauden tai 2000 ajokilometrin jälkeen, riippuen siitä kumpi edellä mainituista ehdoista täyttyy ensimmäisenä.

Täyshuollon suosittelemme tekemään 3 vuoden tai 6000 ajokilometrin jälkeen, riippuen siitä kumpi edellä mainituista ehdoista täyttyy ensimmäisenä.

Maankattavan huoltoverkostomme toimipaikat löydät tästä.

Pyörän huolellisen ylläpidon laiminlyönti voi johtaa kuluttajan kannalta negatiiviseen takuupäätökseen. Lisätietoja edustamiemme merkkien huoltamisesta ja huolellisesta ylläpidosta löytyy kunkin pyörän käyttöohjeista.