Hintalaskelma työsuhdepyörästä

Onko käytössäsi työsuhdepyöräetu ja olet löytänyt mieleisesi sähköpyörän valikoimastamme? Tältä sivulta löydät ohjeet kuinka edetä.

Työsuhdepyörän voi saada leasing-rahoituksella kauttamme suoraan tai yhteistyökumppaneidemme kautta, mikäli työnantajasi on tehnyt sopimuksen työsuhdepyöriä välittävän toimijan kanssa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.:

gobybike
etufillari
vapaus.io
työsuhdepyörän tilaus

Työsuhdepyörän tilaamisen vaiheet

Täytä alla olevan lomakkeen tiedot, niin toimitamme sinulle hintalaskelman. Sen vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään ja sisältö on muokattavissa vielä toiveiden mukaisesti. Mikäli hyväksytte ehdotuksen siirrämme sen tilauksena eteenpäin työnantajalle ja työsuhdepyörä-palveluntarjoajalle hyväksyttäväksi. Tässä vaiheessa muutokset tilaukseen eivät ole enää mahdollisia.

Hankintapäätösprosessi kestää 3-5 arkipäivää. Päätöksen saatuamme pyörä laitetaan toimitukseen 1-3 arkipäivän kuluessa. Ennakkomyynnissä olevien mallien osalta noudatetaan samaa toimitusaikataulua kuin pyörän tuotesivulla ilmoitettuna.

Verkkokaupan tarjouskampanjat ovat hyödynnettävissä myös työsuhdepyörätilauksissa lukuunottamatta Vapauden ja Oomin kautta tehtyjä tilauksia.

GoByBike asiakkailta tarvitsemme hankintatunnuksen tarjousta varten. Hankintatunnuksen saat täältä.