TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Nämä ehdot pätevät asiakkaan ja Ju-Ka Trading Oy, aputoiminimenään Sähköpyöräkeskus Suomi (sahkopyorakeskus.fi, Sahaajankatu 20-22 E, 00880 Helsinki, Suomi, y-tunnus 2985716-3) välillä. Ehtoja sovelletaan ainoastaan, kun kauppa on tehty sahkopyorakeskus.fi -verkkokaupan kautta.

Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvolisäveron 24%. Pyörät toimitetaan rahtivapaasti.

Jos tilaamasi tuote on loppu valmistajan varastolta tai hinnoittelussamme on tapahtunut selkeä virhe, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.

TOIMITUS

Toimitusaika on 1-5 arkipäivää, ellei ostetun tuotteen tuote-sivulla ole toisin mainittu.

Tuotteet toimitetaan rahtivapaasti kuljetuksista vastaavan yhteistyökumppanin kautta kotiinkuljetuksena.

Tilauksesi toimitetaan verkkokaupassa ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimittaja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.

Emme toimita tuotteitamme ulkomaille. Ulkomaiseen osoitteeseen tilattu ostos perutaan.

Kuljetusta varten pyörä on pakattu laatikkoon esikasattuna. Se tarkoittaa että pyörän vastaanottamisen jälkeen asiakkaan tarvitsee laittaa pyörä ajokuntoon.  Lähetyksissämme se tarkoittaa polkimien kiinnittämistä, istuimen ja ohjaustangon asettamista oikeaan asentoon ja jarrujen, renkaiden ja muiden osien toimivuuden tarkastamista. On myös tärkeä tarkistaa renkaiden paine ja lisätä ilmaa niin vaadittaessa. Näihin toimenpiteisiin tarvittavat työkalut eivät tule pyörän mukana.  Ohjeet miten pyörä laitetaan ajokuntoon, tulevat pyörän mukana ja ovat myös ladattavissa nettisivustolta.

Teknisissä kysymyksissä voit saada apua asiakaspalvelustamme.

PALAUTUS

Yleisten verkkokauppaehtojen mukaan sinulla on tilaamiisi tuotteisiin 30 päivän palautusoikeus. Palautus on täysin ilmainen, mikäli toimitat palautettavan tuotteen pakattuna itse Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiehelle.

Tilatessasi noudon palautusta varten veloitamme noudosta aiheutuvat kulut, noin 30-40€. Noudosta aiheutuvat kulut vähennetään maksetusta summasta ostosummaa palautettaessa.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, sinun on palautettava tuote ja tehtävä uusi tilaus.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kerro mikä tuote halutaan palauttaa, mistä osoitteesta tuote mahdollisesti noudetaan ja mikä on palautuksen syy.

Huomioithan että palautettu tuote pitää olla käyttämätön, ethän poista mitään tarroja, osia tai käytä tuotetta niin, että se likaantuu. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja avaimet.

Emme vastaanota bussiennakolla palautettuja tuotteita.

Palautettava tuote pitää pakata alkuperäiseen toimituspakettiin. Mikäli alkuperäinen toimituspaketti on hävitetty, voit silti palauttaa tuotteen jossain muussa kuljetusta kestävässä ja pyörää suojaavassa paketissa. Alkuperäisen toimituspaketin puuttuessa veloitamme 15€ uudesta laatikosta, joka vähennetään palautettavasta summasta. Asiakas vastaa palautuskuljetuksen riskeistä ja pyörälle mahdollisesti aiheutuvista vaurioista.

Palautettu pyörä käsitellään kun se saapuu takaisin meille ja maksun palautusprosessi aloitetaan. Rahat palautuvat tilillesi 5 arkipäivän kuluessa palautuksen tarkastamisesta.

Jos sinulle on toimitettu väärä tai virheellinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro millainen vika tuotteessa on ja myös jos haluat vaihtaa sen oikeaan. Tässä tapauksessa emme veloitta palautusrahtia.

HINNAT

Sähköpyöräkeskus Suomi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla sahkopyorakeskus.fi-sivustolla tehtyihin ostoihin. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
jos tuhansien eurojen arvoinen pyörän hinnaksi ilmoitetaan esim 119 eur

Edellä mainittujen tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

TAKUU

Takuu alkaa ostetun tuotteen toimituspäivästä alkaen.

Takuuasioissa ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Pyydämme asiakasta toimittamaan tarvittavat tiedot takuupäätöstä varten. Emme korvaa ennen takuupäätöstä tehtyjä korjauksia takuuhakemuksen mukaisiin kohteisiin.

Kaikissa myönteisissä takuupäätöksissä lupaamme sähköpyörällesi noudon ilmoittamastanne osoitteesta ja palautuksen takaisin ilmoittamaanne osoitteeseen.

Joissain tapauksissa nopein ja helpoin tapa takuukorjaukselle on, että kuluttaja korjauttaa itse sähköpyöränsä paikallisessa pyöräkorjaamossa ja me maksamme kuitin mukaisen summa kuluttajalle.

Toimita takuuseen mennyt, vioittunut osa Sähköpyöräkeskus Suomelle kirjattuna kirjeenä tai muutoin jäljennettävissä olevana lähetyksenä. Maksamme kaikki postikulut. Kaikissa takuutilanteissa korjaus/maksu voidaan suorittaa vasta sitten, kun olemme vastaanottaneet vioittuneen osan.

Mikäli takuuseen menevän tuotteen korjausaika jostain syystä ylittää 4 viikkoa asiakkaasta johtumattomista syistä, maksamme 50€ jokaiselta alkavalta viikolta. Takuuasioissa olemme tavoitettavissa arkisin klo 10-18 numerosta +358442422275.

Takuu kattaa materiaali- sekä valmistusvirheet. Mikäli tuotteessa havaitaan materiaali- tai valmistusvirhe varaa myyjä tai maahantuoja oikeuden virheen korjaukseen. Takuuta koskevat korjausvaatimukset ja reklamaatiot on tehtävä viipymättä virheen havaitsemisesta. Kaupasta vaaditaan aina todisteeksi ostokuitti tai kopio tai päivätty takuutodistus. Kuluttajan lailliset oikeudet määräytyvät soveltuvin osin kulutustavaroiden myyntiä koskevan lainsäädännön mukaan. Tämä takuumenettely ei vaikuta näihin oikeuksiin. Takuumenettely on yhtenevä EU-määräysten kanssa ja on voimassa EU:n jäsen valtioissa.

Takuu ei koske tuotteita, joita ei ole asennettu oikein ja/tai säädetty maahantuojan ohjeen mukaan.

Takuu ei koske vaurioita, jotka ovat aiheutuneet törmäyksestä, iskusta, tuotteen väärinkäytöstä, valmistajan teknisten määräysten noudattamatta jättämisestä tai muista olosuhteista, joissa tuote on joutunut alttiiksi sen tyypille soveltumattomille voimille tai kuormille.

Takuu ei päde, jos tuotetta on muutettu tai tuote on vaihdettu toiseen kuin alkuperäinen.

Takuu ei päde, jos sarjanumeroa tai tuotantokoodia on muutettu, turmeltu tai jos sarjanumero tai tuotantokoodi on poistettu.

Takuu ei koske normaalista kulumisesta aiheutuneita muutoksia. Kuluvat osat voivat vaurioitua normaalikäytön seurauksena, maahantuojan suositusten mukaisen huollon laiminlyönnin vuoksi ja/tai jos tuotetta on käytetty tai se on asennettu muissa kuin suositelluissa olosuhteissa tai muussa paikassa. Myös normaalin huoltotoimen laiminlyönti lakkauttaa takuun voimassaolon.

Kuluvia osia ovat tiivisteet, jarrupalat, renkaat, ketjut, hammasrattaat, kasetit, vaijerit, vaijerinkuoret, ohjaintangon kahvat, takavaihtajan ketjuohjainpyörät, vanteet, levyjarrujen levyt, jarrukengät, rumpujarrunapojen kilvet ja työkalut.

Polkupyörän takuun piiriin eivät myöskään kuulu siihen asennetut lisävarusteet kuten seisontajalat, lokasuojat, tavaratelineet, soittokellot, valot ym.

Takuu ei vastaa vaurioita jotka ovat tapahtuneet muussa kuin normaalikäytössä. Normaalikäytön ulkopuoliseksi käytöksi katsotaan pyörällä hyppiminen rampeilla tai muutoin, kilpailu- tai vuokrakäyttö, ammattimainen käyttö.

Takuu ei koske normaaleja huoltotoimia eikä pyörän säätöjä.

Tuotteen lujuuteen tai käyttökelpoisuuteen vaikuttamattomia pieniä virheitä ulkopinnassa samoin kuin pieniä epätasaisuuksia maalauksessa tai kromauksessa tai alumiinipinnassa, jotka ovat aiheutuneet sään vaihtelusta, ei katsota takuun alaisiksi virheiksi.

Kuljetuksen aikana syntyneet viat tai vauriot eivät kuulu takuun piiriin. Mikäli havaitset kuljetuksesta johtuvan vian sähköpyörässäsi otettuasi tuotteen paketista toimituksen jälkeen, ole meihin yhteydessä niin selvitämme yhdessä valmistajan ja toimittajan kanssa kenen vastuulle virhe kuuluu.

Polkupyörien takuuehdot riippuvat pyörän merkistä. Täydelliset takuuehdot toimitetaan pyörän mukana.

Prophete & Rex:

Sähköpyörien akuilla on vuoden takuu, pyörän muilla sähköosilla kahden vuoden, haarukalla viiden vuoden ja rungolla kymmenen vuoden takuu. Lisäksi sähköosien varaosille luvataan viiden vuoden saatavuus ostopäivästä.

VIRHEET

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi), puh. 029 553 6901. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Korjauksesta ei aiheudu kustannuksia, mikäli vika kuuluu takuun piiriin. Jos tuotteesta löytynyt vika ei kuulu takuun eikä virhevastuun piiriin tai sen katsotaan aiheutuneen kuluttajan takuuehtojen vastaisesta toiminnasta, niin jo suoritetun takuukorjauksen kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta. Kuljetuskustannukset lisätään aina hintoihin mikäli huoltotoimenpide ei kuulu takuun piiriin.

MAKSU

Käytössäsi on Checkout maksupalvelu joka tarjoaa kaikki yleisimmät verkkomaksu- ja luottokorttivaihtoehdot. Lisäksi valittavana on Collector- ja OP Lasku-laskupalvelut.

Voit tutustua maksuehtoihin alla olevan linkin kautta:

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)
Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

OIKEUS TILAUS- JA TOIMITUSEHTOJEN MUUTOKSIIN

Sähköpyöräkeskus Suomi säilyttää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin