Kaikenkattavat sähköpyörien leasing-sopimukset

Kerro meille mitä tarvitset niin räätälöimme teille sopivan paketin sähköpyöristä sekä mahdollisista huolloista.

Jos 2021 työsuhdepyöräuudistuksen tuomat edut työnantajalle sekä työntekijälle ovat vielä epäselviä, niin aloita lukemalla tietopakettimme aiheesta tästä 👇

Työsuhdesähköpyörä verovapaasti käyttöön

Työsuhdesähköpyörä, eli työnantajan hankkima pyörä, on tuloverovapaa 1200 euroon saakka. Etu koskee sekä tavallisia polkupyöriä että sähköpyöriä (max 25 km/h ja...

Lue lisää

Kaikenkattavalla sähköpyörien leasing-palvelullamme haluamme kannustaa yrityksiä ja työntekijöitä lisäämään työmatkaliikuntaa. Miltä kuulostaisi, jos voisit kulkea töihin uudella, nykyaikaisella ja huolletulla sähköpyörällä auton sijasta?

Työsuhdesähköpyörä tuo monia etuja niin työnantajalle kuin työntekijälle. Sähköpyöräily edistää hyvinvointia ja työssäjaksamista. Työmatkapyöräily on helppo tapa säästää aikaa ja lisätä terveyttä edistävää liikuntaa arkeen. Sähköpyörä on myös ekologinen kulkuväline. Työnantaja maksaa työsuhdesähköpyörän leasing-vuokran, ja työntekijän maksettavaksi jää laskennallinen osa sähköpyörän verotusarvosta.

Yritys voi vähentää työsuhdesähköpyörän leasing-maksut verotuksessa. Työnantaja maksaa työsuhdesähköpyörän leasing-vuokran, ja työntekijän maksettavaksi jää laskennallinen osa sähköpyörän verotusarvosta.

Sähköpyörien leasingin etuna on, että se ei yleensä vaadi ylimääräisiä vakuuksia. Leasing-sopimus helpottaa yrityksen talouden suunnittelua ja ennustettavuutta, koska sopimuskauden maksut ovat tiedossa jo sopimuksen alussa. Työsuhdesähköpyörän leasing-sopimuksen etuna on myös se, että siihen kuuluu vakuutukset ja huollot.

Työntekijälle sähköpyörä leasing merkitsee sitä, että voi ajaa uudella, nykyaikaisella ja huolletulla sähköpyörällä. Luontoisetuarvo palkansaajan verotuksessa on työnantajalle aiheutuva kustannus (leasing-maksu kuukaudessa).

Jos sähköpyörälle tapahtuu jotakin sopimuksen aikana, esimerkiksi renkaat puhkevat tai jokin osa menee rikki, niin lähetämme huollon paikan päälle korjaamaan asian tai toimitamme uuden sähköpyörän käyttöön.

Kaupunkiympäristössä sähköpyörä tarjoaa nopeimman ja vaivattomimman tavan liikkua paikasta toiseen. Yhteiskäyttösähköpyörät säästävät aikaa ja vaihtoehtoisten liikkumismuotojen kustannuksia yrityksessä, jossa työntekijät ovat liikkeessä päivän aikana. Yhteiskäyttöpyörät alkaen 100€/kk + alv riippuen sopimuksen pituudesta.

Haluatko kokeilla 6kk:n ajan yhteiskäyttöpyöriä organisaatiossanne? Soita ja kysy lisää: Konsta 040 867 1989.

Sopimusajat vaihtelet 6 kuukaudesta 36 kuukauteen. Kuukausimaksun suuruuden määrää sopimuskeston lisäksi valittu pyörämalli ja pyörien yhteismäärä.

  • Sopimusaika:  6-36 kk
  • Kuukausihinta: alk. 100€ + leasing kulut alk. 14€ sis. alv.
  • Huolto- ja korjauspalvelu erillisen sopimuksen mukaan
  • Varaosat erillisen sopimuksen mukaan