Kiinteällä kuukausihinnalla tarvitsemasi määrä sähköpyöriä toimipisteellesi vuokrausta varten – alkaen 99€/pyörä/kk+alv TAI vaihtoehtoisesti provisiomallilla.

Sähköpyörien vuokrauskumppanuus soveltuu hotelleille, vierasvenesatamille, leirintäalueille, kesäkahviloille ja elämyspalveluita tarjoaville yrityksille. Valikoimastamme löytyy fatbikeja, maastopyöriä, retkipyöriä sekä kaupunkipyöriä. Kerro meille minkälaista maastoa lähialueltaanne löytyy niin autamme sopivien pyörien valinnassa.

fat bike vuokraus
jäykkäperäinen sähkömaastopyörä
terässiipi feeniks trapez
sähköpyöräkeskus

Kiinteä kuukausihinta sisältää sähköpyörän lisäksi kaikki ylläpitoon littyvät kulut. Se sisältää kausihuollot ja sekä pyörien mahdollisesta rikkoutumisesta aiheutuvat varaosa- ja korjauskulut. Oma huoltoverkostomme palvelee kaikkia vuokrausyhteistyökumppaneita. Mikäli pyörässä ilmenee takuuvikaa tai korjaus paikan päällä ei kannata, toimitamme vuokrapisteelle uuden pyörän välittömästi ilman toimituskuluja.

Vuokrausverkostoomme kuulumalla saatte myös alueellisen näkyvyyden kauttamme.

Sopimusajat alkavat muutamasta kuukaudesta aina useamman vuoden jaksoihin.

Mikäli vuokraajalla on kyky toteuttaa vuosihuollot ja pienemmät huollot omatoimisesti räätälöidään sopimukset erikseen. Hinnat alv.0%.

Sopimuksien kesto & kk-maksu / pyörä

1kk – 12kk —  alk. 149€ /kk

12kk – 30kk – alk. 129€ / kk

Yli 30kk  — alk.  99€ / kk

SOITA JA KYSY LISÄÄ 040 86 71989 tai konsta(at)sahkopyorakeskus.fi