Kiinteällä kuukausihinnalla tarvitsemasi määrä sähköpyöriä toimipisteellesi vuokrausta varten – alkaen 99€/pyörä/kk+alv TAI vaihtoehtoisesti provisiomallilla.

Palvelupaketti soveltuu hotelleille, vierasvenesatamille, leirintäalueille, kesäkahviloille ja elämyspalveluita tarjoaville yrityksille.

 

Meillä on valikoimassa fatbikeja, maastopyöriä, retkipyöriä sekä kaupunkipyöriä. Kerro meille minkälailaista maastoa teillä on yrityksen lähialuella niin osaamme auttaa pyörien valinnassa.

fat bike vuokraus
sähköpyöräkeskus
jäykkäperäinen sähkömaastopyörä
kaupunkisähköpyörä

Kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki ylimääräiset kulut mitä mahdollisesti tulee sähköpyöriin. Se sisältää kausihuollot ja sekä pyörien mahdollisesta rikkoutumisesta aiheutuvat varaosa- ja korjauskulut. Oma huoltoverkostomme palvelee kaikkia vuokrausyhteistyökumppaneita. Mikäli pyörässä ilmenee takuuvikaa tai korjaus paikan päällä ei kannata, toimitamme vuokrapisteelle uuden pyörän välittömästi ilman toimituskuluja.

Vuokrausverkostoomme kuulumalla saatte myös alueellisen näkyvyyden kauttamme.

Sopimusajat alkavat muutamasta kuukaudesta.

Mikäli vuokraajalla on kyky toteuttaa vuosihuollot ja pienemmät huollot omatoimisesti räätälöidään sopimukset erikseen. Hinnat alv.0%.

Sopimuksien kesto & kk-maksu

1kk – 12kk —  alk. 149€ /kk

12kk – 30kk – alk. 129€ / kk

Yli 30kk  — alk.  99€ / kk

SOITA JA KYSY LISÄÄ 040 86 71989 tai konsta(at)sahkopyorakeskus.fi