Käytetyt sähköpyörät

Käytetyt sähköpyörät ovat esittely- tai vuokrauskäytössä olleita sähköpyöriä. Käytetyt sähköpyörät myydään huollettuina ja 6-24kk takuulla mallista riippuen.

Käytettyinä pyörinä myymme ainoastaan sähköpyöriä, joiden tekniikan sekä käyttöhistorian tunnemme.

2 syytä harkita käytettyä sähköpyörää

1. Kustannukset: Luonnollisesti käytetyt sähköpyörät ovat usein edullisempia kuin upouudet vastaavat pyörät. Esimerkiksi esittelykäytössä ollut sähköpyörä on saanut kuitenkin hyvin vähän kilometrejä vasta, joten käyttöarvoltaan voit saada aivan uutta vastaavan pyörän hieman edullisemmalla.

2. Valmiiksi sisäänajettu pyörä. Suurin osa sähköpyörien mahdollisista takuuvioista ilmenevät heti ensimmäisten kilometrien aikana. Vähän käytetyn sähköpyörän kohdalla tekniikan voi siis todeta luotettavasti toimivaksi. Uuden pyörän ensihuolto tulee myös tehdä ensimmäisten satojen ajokilometrien jälkeen, joten vähän käytetyn pyörän ostaja saa parhaassa tapauksessa juuri ensihuolletun pyörän käyttöönsä.

-22%
-33%
Varasto loppu

Mitä on hyvä tietää ennen käytetyn sähköpyörän ostamista

Jos haluat ostaa käytetyn sähköpyörän muualta kuin liikkeestä, kannattaa seuraavia asioita ottaa huomioon ennen kuin teet ostoksen.

1. Tarkista akku

Yksi sähköpyörän tärkeimmistä seikoista on akku. Kun tarkastelet käytettyä sähköpyörää, tarkista akun kunto. Jos mahdollista, yritä hankkia pyörä, jossa on alkuperäinen akku. Näin saat käsityksen siitä, kuinka kauan se kestää ja kuinka hyvin siitä on pidetty huolta.

2. Tarkista, onko kulumisen merkkejä

Kun tarkastat käytettyä sähköpyörää, muista etsiä kulumisen merkkejä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi naarmut rungossa, lohkeillut maali tai jokin muu, joka näyttää epäsopivalta. Nämä merkit voivat viitata siihen, että pyörästä ei ole pidetty hyvää huolta, ja ne voivat aiheuttaa ongelmia myöhemmin.

3. Kysy huoltotiedot

Jos mahdollista, yritä saada huoltotiedot edelliseltä omistajalta. Näin saat käsityksen siitä, millaisessa kunnossa pyörä on ja onko suurempia korjauksia tehty. Jos huoltotietoja ei ole saatavilla, muista kysyä, onko pyörälle tehty viimeaikaisia huoltoja tai korjauksia.

4. Koeaja ennen ostoa

Ennen kuin teet ostoksen, muista ottaa pyörä koeajolle. Näin saat tilaisuuden nähdä, miltä se tuntuu ja onko siinä mitään ongelmia. Jos mahdollista, yritä koeajaa pyörää eri olosuhteissa (esim. erilaisessa maastossa, liikenteessä jne.), jotta voit saada hyvän käsityksen siitä, miten pyörä käyttäytyy eri tilanteissa.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.