Täysjousitetut sähkömaastopyörät

Etsitkö pyörää, jolla pääset minne tahansa? Täysjousitetut sähkömaastopyörät tarjoavat täydellisen yhdistelmän voimaa, nopeutta ja ketteryyttä, joilla selviydyt mistä tahansa maastosta. Kehittyneiden jousitusjärjestelmien, tehokkaiden moottoreiden ja intuitiivisten hallintalaitteiden ansiosta nämä pyörät tekevät seuraavasta ajelustasi varmasti unohtumattoman kokemuksen.

BESV:n täysjousitet sähkömaastopyörät ovat varusteltu Shimanon EP8 moottorilla ja jopa 720 Wh:n akuilla. RockShoxin jousitusjärjestelmät tasoittaa tietä, jotta jaksat pitemmälle ja pitempään.

Propheten täysjoustomalli tarjoaa AEG:n sähköjärjestelmällään jopa 100 Nm väännön ja on hinta-laatusuhteeltaan osuva valinta ensimmäistä sähköpyörää etsivälle.

-9%
-7%
4 999,00 
-7%
5 699,00 

Etsitpä sitten pyörää, joka vie sinut pitkille ajomatkoille karussa maastossa, tai pyörää, jonka avulla voit valloittaa haastavat polut helposti - BESV- ja Prophete-täysjousitetut sähkökäyttöiset maastopyörät tarjoavat sinulle kaiken mahdollisen! Kehittyneillä jousitusjärjestelmillä, tehokkailla moottoreilla ja intuitiivisilla ohjaimilla - nämä kaksi mallia tekevät seuraavasta seikkailustasi varmasti unohtumattoman kokemuksen!

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.