YRITYS

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti, ympäristöä kunnioittaen. Valikoimamme koostuu kuratoidusta tuotevalikoimasta jokaisessa sähköpyöräkategoriassa, lisävarusteissa ja varaosissa. Toimintamme kivijalka perustuu luotettavuuteen, läpinäkyvyyteen ja pyörien elinkaaren hallintaan.

Missiomme

Teemme töitä tuodaksemme kaikille suomalaisille pyöräilyä ja erityisesti sähköpyöräilyä saavutettavammaksi siirtymämuodoksi autoilun ja julkisten liikennevälineiden rinnalle.

Pyrimme alentamaan sähköpyörän hankintaan ja ylläpitoon liittyviä kustannuksia tuomalla markkinoille erinomaisen hinta-laatusuhteen tuotteita sekä helposti lähestyttäviä palveluita polkupyörien elinkaaren maksimoimiseksi.

Arvomme

Asiakastyytyväisyys

Pyrimme tarttumaan kaikkeen eteen tulevaan aina nopeasti ja tekemään asiat mahdollisimman helpoiksi asiakkaillemme. Lupaamme mm. Suomen nopeimman ja helpoimman takuukäsittelyn.

Vastuullisuus

Pyörien elinkaaren maksimointi on keskeisessä osassa ympäristön kunnioittamista sekä vastuullista kuluttamista. Osaltamme pyrimme varmistamaan, että jokainen myymämme pyörä saavuttaa mahdollisimman paljon ajokilometrejä elinkaarensa aikana.

Taustayhtiömme omistaman Terässiipi -pyörämerkin kautta, haluamme edistää kotimaisen työn ja tuotannon elinvoimaisuutta.

Laatu

Turvalliset ja kuratoidut tuotteet, ovat pyöräilyn kehittymisen keskiössä. Uskomme sähköpyöräänsä tyytyväisten asiakkaiden pyöräilevän enemmän ja lisäävän sähköpyöräilyn kehittymiseen tarvittavaa positiivista kulttuurimuutosta ympärillään.

———————————

Tavoitteenamme on aina, että Sähköpyöräkeskuksen asiakkaat ovat Suomen tyytyväisimpiä sähköpyöräilijöitä. Tämän saavutamme toimimalla arvojemme mukaisesti joka päivä.

Juho Kahra
Toimitusjohtaja

Konsta Pohjamo
Myyntijohtaja

Timo Veirto
Verkkokauppapäällikkö

VALTTERI VAUHKONEN
HUOLTO

JANI LAATIKAINEN
MYYMÄLÄ