YRITYS

Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti, ympäristöä kunnioittaen. Tarjoamme tällä hetkellä saksalaisia Prophete ja kotimaisia Terässiipi -merkkisiä sähköpyöriä, jotka ovat varusteltu mm. AEG:n, Brosen, Blaupunktin tai Samsungin sähköosilla. Valikoimastamme löytyvät pyörät niin vasta-alkajille, kuin jo pidempäänkin pyöräilyä harrastaneille.

YDINTIIMI

Juho Kahra
Toimitusjohtaja

Konsta Pohjamo
Myyntijohtaja

Timo Veirto
Verkkokauppapäällikkö

Missiomme

Olemme osaltamme muuttamassa aktiivisen arkiliikkumisen kulttuuria Suomessa ja tuomme kaikille suomalaisille sähköpyöräilyä saavutettavammaksi siirtymämuodoksi autoilun ja julkisten liikennevälineiden rinnalle. Lisäämme vaihtoehtoja tuomalla Suomen markkinoille muualla Euroopassa jo tunnettuja merkkejä, jotka tunnetaan omissa maissaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Samalla pyrimme alentamaan sähköpyörän hankintaan ja ylläpitoon liittyviä kustannuksia.

Teemme töitä rakentaaksemme Suomen toimivinta palveluketjua, jossa keskitymme ainoastaan asiakkaalle oikeasti lisäarvoa tuottaviin palveluihin.

Arvomme

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat:

  • Asiakastyytyväisyys
  • Erinomaisuus hinnan ja laadun suhteen
  • Palvelujemme helppous asiakkaille
  • Ympäristöystävällisyys
  • Turvallisuus

Uskomme sähköpyöräänsä tyytyväisten asiakkaiden pyöräilevän enemmän ja lisäävän sähköpyöräilyn kehittymiseen tarvittavaa positiivista kulttuurimuutosta ympärillään. Suomen tyytyväisimmät sähköpyöräilijät ovat Sähköpyöräkeskuksen asiakkaita, tämän tavoitteen saavutamme toimimalla arvojemme mukaisesti joka päivä.

Päämyyntikanavamme on sähköpyöräkeskuksen verkkokauppa ja varastomyymälä Helsingin Herttoniemessä. Sähköpyörät toimitamme suoraan omasta varastosta 2-5 päivän toimitusajalla. Tarkoituksenmukaisen huollon pyörillemme takaamme maankattavan huoltoverkoston turvin.