YRITYS

Liikutamme teitä — Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen.  Tuomme tällä Prophete- ja Rex-merkkisiä sähköpyöriä ja niissä on AEG:n, Blaupunktin tai Samsungin sähköosat. Propheten ja Rexin ajomukavuus ja suorituskyky ovat hintaluokkansa parhaita. Valikoimastamme löytyy pyörät  niin vasta-alkajille, kuin jo pidempäänkin pyöräilleille.

Sähköpyörien hinnat saavat monet harkitsemaan ostopäätöstä. Sähköpyöräkeskuksen sähköpyörien hinnat ovat 1300€-2900€, riippuen varustelutasosta. Toimimme verkkokaupan välityksellä ja maksaessa voit valita laskun, jonka viimeinen eräpäivä on seuraavan kuun viimeinen päivä. Halutessasi voit muuttaa tämän laskun vielä osamaksuksi (Tarjoaja: Collector). Toimitamme sähköpyörät kahden viikon kuluessa tilauksesta suoraan valmistajan varastosta. Tämän toimintamallin avulla pystymme myymään tuotteitamme kilpailukykyisin hinnoin.

Aiomme rakentaa Suomen toimivimman palveluketjun, jossa asiakkaan tarpeet ovat aina keskiössä. Tämän mee teemme mahdollisimman kustannustehokkaasti keskittymällä ainoastaan asiakkaalle oikeasti lisäarvoa tuottaviin palveluihin.

 

Visiomme

Olemme Suomen suurin sähköpyöriä myyvä jälleenmyyjä kappalemääräisesti mitattuna vuonna 2025

Missiomme

Liikutamme teitä —Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen.

Aiomme alentaa sähköpyörän hankintaan ja ylläpitoon liittyviä kustannuksia Suomessa lisäämällä hintakilpailua. Tuomme markkinoille muualla Euroopassa jo tunnettuja merkkejä, jotka tunnetaan omissa maissaan erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

Aiomme muuttaa yksilön arkiliikkumiseen liittyvää kulttuuria Suomessa ja tuomme ihmisiä lähemmäksi aktivoivat siirtymämuodot passiivisten siirtymämuotojen rinnalle (autot, julkiset yms.). Tuomme mahdolliseksi muutoksen, jossa ihminen omilla toimillaan pyrkii päivittäisissä siirtymätarpeissaan kohti mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä.

Arvomme

Arvojamme ovat:

  • Asiakastyytyväisyys
  • ympäristöystävällisyys
  • turvallisuus
  • palvelujemme helppous asiakkaalle
  • yksinkertaiset prosessit
  • matalat hinnat.

Uskomme sähköpyöräänsä tyytyväisten asiakkaiden pyöräilevän enemmän ja lisäävän sähköpyöräilyn kehittymiseen tarvittavaa positiivista kulttuurimuutosta ympärillään. Suomen tyytyväisimmät sähköpyöräilijät ovat Sähköpyöräkeskuksen asiakkaita, tämän tavoitteen saavutamme toimimalla arvojemme mukaisesti joka päivä.