Työsuhdesähköpyörät henkilökunnalle

Kannustamme yrityksiä ja työntekijöitä lisäämään työmatkaliikuntaa. Työsuhdesähköpyörä tuo monia etuja niin työnantajalle kuin työntekijälle. Työmatkapyöräily on helppo tapa säästää aikaa (ruuhkat) ja lisätä terveyttä edistävää liikuntaa arkeen. Työntekijän maksettavaksi jää vain laskennallinen osa sähköpyörän verotusarvosta, loput hoitaa yritys.

Yhteiskäyttösähköpyörät

Yritys voi hankkia käyttöönsä myös yhteiskäyttöpyöriä, joita ei nimetä kenellekään tietylle käyttäjälle. Tällöin sähköpyörät ovat koko henkilökunnan käytettävissä. Yhteiskäyttöpyörä eroaa työsuhdepyörästä myös niin, että siihen ei sovelleta luontoisetua. Yhteiskäyttöpyörät tarjoavat joustavuutta ja säästöä liikkumiseen yrityksessä, jossa työntekijät poistuvat usein työpaikalta päivän aikana esimerkiksi asiakastapaamisiin.

Lue lisää leasing-sopimuksista

Kiinteähintaisella palvelusopimuksella vuokraat sähköpyöriä omille asiakkaillesi riskittömästi

Nyt sinulla on mahdollista saada sähköpyöriä haluamasi määrä toimipisteellesi ja vuokrata näitä eteenpäin asiakkaillesi. Monien sähköpyörien sisäänoston sijasta tarjoamme mm. hotelleille, leirintäalueille ja elämyspalvelujen järjestäjille  sähköpyöriä kiinteällä kuukausimaksulla.

Kiinteä kuukausihinta kattaa kaikki mahdolliset vuokraustoiminnasta aiheutuvat muuttuvat kulut kuten huollot ja varaosat. Luonnollisesti kaikki pyöräilyyn tarvittavat pyöräilyvarusteet saat myös meiltä. Näin pystyt keskittymään myynnin kasvattamiseen ja me hoidamme tukitoimet, jotta asiakkaillasi on mahdollisuus markkinoiden parhaimpien sähköpyörien vuokraamiseen vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää palvelusopimuksestamme

Oletko lähialueesi paras ja luotettavin polkupyörähuolto?

Tule rakentamaan kanssamme turvallista sähköpyöräilyä Suomeen! Kasvatamme maankattavaa huoltoverkostoa, ota yhteyttä niin kerromme lisää.