Polkupyörän valot

Polkupyörän valot ovat tärkeä osa pyöräilijän varusteita. Ne lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä erityisesti pimeällä tai hämärässä ajettaessa. Löydät valikoimastamme valoja eri hintaluokista ja eri ominaisuuksilla varustettuna.

Mitä ottaa huomioon kun valitset valoa?

Polkupyörän valoissa on monia erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niiden käyttöön ja hintaan. Tärkeimmät ominaisuudet ovat kirkkaus, kesto ja virtalähde.

Kirkkaus: Polkupyörän valojen kirkkaus mitataan lumenissa (lm). Mitä enemmän lumenia valo tuottaa, sitä kirkkaampi se on. Yleensä polkupyörän etuvalon tulisi olla vähintään 200 lm ja takavalon noin 100 lm.

Akun/pariston kesto: Valojen kesto riippuu siitä, kuinka paljon virtaa ne kuluttavat. LED-valot kuluttavat vähemmän virtaa kuin hehkulamput, joten ne kestävät pidempään yhdellä akun latauksella.

Virtalähde: Polkupyörän valoissa käytetään yleensä paristoja tai ladattavia akkuja. Paristokäyttöiset valot ovat halvempia mutta vaativat säännöllistä pariston vaihtoa. Ladattavien akkujen avulla voit ladata valosi USB-kaapelilla, mikä on kätevää ja ympäristöystävällisempää.

Polkupyörän valon kiinnitys

Polkupyörän valojen kiinnitys voi vaihdella merkittävästi. Jotkin valot kiinnitetään kumilenkeillä tai -nauhoilla, kun taas toiset käyttävät magneettikiinnitystä tai ruuvikiinnitystä. Kiinnitysmenetelmän tulisi olla helppo ja nopea, jotta voit asentaa ja poistaa valosi helposti.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.