Sähkömaastopyörät

Pitkille maastoretkille ja työmatkoille ympäri vuoden – Prophete

Propheten sähkömaastopyörät ovat varusteltu AEG:n tehokkaimmalla SportDrive 48V keskimoottorilla, joka tarjoaa vääntöä hurjat 100 Nm. 600-700 Wh:n akkujen kanssa ei ole myöskään säästelty ja Propheten sähkömaastopyörät selviävät pitemmistäkin reissuista.

Luotettavat osat tuovat turvaa tienpäälle ja tarjoavat hyvän ajokokemuksen niin aloittelijoille kuin enemmänkin ajaneille. 27,5″ renkaat ja lukittavat SR Suntourin jousituselementit tekee ajamisesta mahdollista ja tehokasta hyvin erilaisilla alustoilla. Shimanon Deore XT vaihtaja on nopea, tarkka ja kestävä. 1×10 rattaisto tarjoaa riittävästi välityssuhdetta pitäen silti huoltokustannukset maltillisena. Propheten täysjousitettu sekä jäykkäperäinen sähkömaastopyörä sisältävät samat osat jousitusta lukuunottamatta.

Suorituskykyä poluille ja mäkien valloitukseen – Swype

Saksalaisen Swypen sähkömaastopyörät ovat erityisesti mukautettu polku- ja enduro-pyöräilijöiden tarpeisiin. Rock Shoxin, FOX:n ja Suntourin jousituselementtien avulla pyörät valloittavat vaikeimmatkin maastot. 27-tuumaisten ja 29-tuumaisten ​​renkaiden yhdistelmä pitää vakaana radalla ja tekee vaikutuksen erittäin hyvällä ketteryydellään ja pidolla.

Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu
Varasto loppu

Täysjousitettu vai jäykkäperäinen sähkömaastopyörä

Maastopyörässä jousituksen matka ja tyyppi vaikuttaa pyörän hallittavuuteen, tehokkuuteen, pitoon ja ajomukavuuteen. Kumpi, täysjousitettu vai jäykkäperäinen on sitten sopivampi valinta juuri sinulle? Vastaus riippuu keskeisesti seuraavista tekijöistä: 1) Minkälaisessa maastossa aiot ajaa ja missä tilanteissa haluat pyörän olevan parhaimmillaan? 2) Mikä on budjettisi hankinnan suhteen ja paljonko toivot käyttäväsi pyörän huoltoon ja ylläpitoon rahaa?

Lyhyt vastaus siis on: Valitse täysjousitettu pyörä, jos olet valmis käyttämään hieman enemmän rahaa ja haluat ajaa teknisemmässä maastossa. Valitse jäykkäperäinen maastopyörä, jos sinulla on tiukempi budjetti ja / tai aiot viettää suurimman osan ajastasi tasaisemmilla poluilla.

Jousituselementtien valinnassa on myös suositeltua miettiä oman ajamisen pääpainoa. Enemmän joustomatkaa ei aina tarkoita enemmän ajamisen nautintoa. Esim. cross country -maastopyörissä riittävä joustomatka useimmille on jo 100mm, kun taas alamäkiajossa suotavaa olisi olla >150mm. Ajamisen tehokkuus kärsii aina joustoa lisätessä, mutta äärimmäisessä ryminässä liian vähäinen jousto väsyttää kovimmankin kuskin.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.