Sähkömaastopyörät

Pitkille maastoretkille ja työmatkoille ympäri vuoden – Prophete, BESV, Rock Machine

Propheten sähkömaastopyörät ovat varusteltu AEG:n tehokkaimmalla SportDrive 48V keskimoottorilla, joka tarjoaa vääntöä hurjat 100 Nm. BESV luottaa Shimanon EP8:iin, joka nettotehojensa puolesta on sähkömaastopyöräilijöiden suosiossa. 600-720 Wh:n akkujen kanssa ei ole myöskään säästelty. Propheten ja BESV:n sähkömaastopyörät selviävät pitemmistäkin reissuista.

Luotettavat osat tuovat turvaa tienpäälle ja tarjoavat hyvän ajokokemuksen niin aloittelijoille kuin enemmänkin ajaneille. SR Suntourin ja Rock Shoxin jousituselementit tekee ajamisesta mahdollista ja tehokasta hyvin erilaisilla alustoilla. Shimanon Deore ja Deore XT vaihtajat ovat nopeita, tarkkoja ja kestäviä. 1×10 rattaisto tarjoaa riittävästi välityssuhdetta pitäen silti huoltokustannukset maltillisena. Myös 1×12 löytyy niille, joille vain paras kelpaa.

-10%
2 699,00 
-16%
-11%
3 199,00 
-9%
-10%
3 499,00 
-7%
3 999,00 
-9%
4 299,00 
-7%
4 999,00 
-7%
5 699,00 

Täysjousitettu vai jäykkäperäinen sähkömaastopyörä

Maastopyörässä jousituksen matka ja tyyppi vaikuttaa pyörän hallittavuuteen, tehokkuuteen, pitoon ja ajomukavuuteen. Kumpi, täysjousitettu vai jäykkäperäinen on sitten sopivampi valinta juuri sinulle? Vastaus riippuu keskeisesti seuraavista tekijöistä: 1) Minkälaisessa maastossa aiot ajaa ja missä tilanteissa haluat pyörän olevan parhaimmillaan? 2) Mikä on budjettisi hankinnan suhteen ja paljonko toivot käyttäväsi pyörän huoltoon ja ylläpitoon rahaa?

Lyhyt vastaus siis on: Valitse täysjousitettu pyörä, jos olet valmis käyttämään hieman enemmän rahaa ja haluat ajaa teknisemmässä maastossa. Valitse jäykkäperäinen maastopyörä, jos sinulla on tiukempi budjetti ja / tai aiot viettää suurimman osan ajastasi tasaisemmilla poluilla.

Jousituselementtien valinnassa on myös suositeltua miettiä oman ajamisen pääpainoa. Enemmän joustomatkaa ei aina tarkoita enemmän ajamisen nautintoa. Esim. cross country -maastopyörissä riittävä joustomatka useimmille on jo 100mm, kun taas alamäkiajossa suotavaa olisi olla >150mm. Ajamisen tehokkuus kärsii aina joustoa lisätessä, mutta äärimmäisessä ryminässä liian vähäinen jousto väsyttää kovimmankin kuskin.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.