Sähköpyörät eri kategorioissa

Sähköpyörät ovat monipuolisia arjen kulkupelejä ja yhden kategorian sähköpyörä sopii usein moneenkin tarkoitukseen. Jollekin sähkömaastopyörä voi olla juuri kaupunkiin se paras valinta ympärivuotiseksi työmatkapyöräksi ja toiselle matalarunkoinen kaupunkisähköpyörä mukavin kumppani pitkillekin pyöräretkille. Jos tiedät jo hyvin mitä olet hakemassa, niin tutustu alta kategorioihimme!

Sähkömaastopyörät täysjousitettuina tai jäykällä perällä. Propheten sähkömaastopyöristä löytyy vääntöä jopa 100 Nm.

Hybridipyörät ovat varusteltu usein tehokkaalla moottorilla ja hyvän kantaman akulla ja ne soveltuvat siten niin työmatka-ajoon kuin pidemmille retkille.

Citypyörät tekevät liikkumisesta kaupungissa tehokasta ja hauskaa, sekä antavat mahdollisuuden saapua perille paita kuivana.

Tavarasähköpyörä tarjoaa kätevän tavan liikuttaa raskaitakin kuormia kaupunkiviidakossa ja mahdollistaa auton korvaamista arjen siirtymissä.

Sähköpyörät heti varastosta

-10%
-10%
-10%
2 969,00 
-10%
-10%
-13%
-22%

Sähköpyörä tarjoukset

Sähköpyörät alennuksessa

Vaihtuvat tarjousmallit löydät suoraan alekategoriastamme.

Katso vaihtoehdot

Lisävarusteet -50%

Sähköpyörän ostajalle tarjoamme nyt kaikki mieluisimmat lisävarusteet puoleen hintaan.

Katso toimitusten aikataulu

sähköpyörät infoa

Apua pyörän valintaan

Katso oppaamme sopivan sähköpyörän löytämiseksi itsellesi. Laskurin avulla voit myös selvittää minkähintainen sähköpyörä olisi itsellesi kannattavin vaihtoehto suhteessa autoon tai julkisiin.

Vinkkejä pyörän käyttöön

Olosuhteilla sekä kuljettajalla itsellään on suuri vaikutus miten sähköpyörä toimii. Mm. komponenttien elinikään sekä yhden latauksen toimintamatkaan pystyy vaikuttamaan useilla eri tavoilla.

Ohjeita ylläpitoon

Hyvin ylläpidetty sähköpyörä toimii paremmin ja kestää pidempään luonnollisesti. Hyviä uutisia, perushuolloltaan sähköpyörät eivät nimittäin poikkea juurikaan tavallisista polkupyöristä.

Miten sähköpyörät muuttavat liikkumistapojamme?

Sähköpyörät ovat yhä suositumpia, kun ihmiset etsivät vaihtoehtoja perinteisille polkupyörille. Vaikka sähköpyörät vaativat edelleen polkemista, ne tarjoavat tehonlisäystä, joka voi helpottaa ajamista mäkiä ylös ja pitkiä matkoja pitkin. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka eivät ole parhaassa kunnossa tai joilla ei yksinkertaisesti ole aikaa ajaa tavallisella pyörällä. Lisäksi sähköpyörät ovat ympäristöystävällisempiä kuin useat muut ajoneuvot, ja niiden käyttökustannukset ovat paljon alhaisemmat.

Sähköpyörät yleistyvät, ja on todennäköistä, että kaupunkeihin ja kaupunkeihin tulee lisää pyöräkaistoja ja -polkuja. Näin ihmisten on entistä helpompi ja turvallisempi liikkua ilman huolta liikenteestä. Sähköpyörät voivat myös korvata autoja monilla lyhyillä matkoilla, mikä vähentäisi kaupunkien ruuhkia ja saasteiden määrää.

Miten sähköpyörät siis muuttavat tapamme liikkua? Ensinnäkin ne helpottavat kaikenikäisten ja -kuntoisten ihmisten liikkumista kaupungilla tai pidempiä ajomatkoja. Ne ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin autot, joten ne voisivat auttaa vähentämään kaupunkiemme ruuhkia ja saasteita. Lisäksi sähköpyörät voivat korvata auton monilla lyhyillä matkoilla, mikä helpottaa elämää ja säästää rahaa.

Sähköpyörällä ajamisen edut

Sähköpyörällä ajamisessa on monia etuja, kuten seuraavat:

1. Sähköpyörät ovat ympäristöystävällisiä.

2. Sähköpyörällä olet nopeasti perillä, sillä 25 km/h keskinopeuden saavuttaminen käy helposti verrattuna tavalliseen polkupyörään.

3. Sähköpyörät voivat auttaa säästämään liikkumiseen menevää rahaa, sillä niiden käyttö tulee halvemmaksi kuin autojen tai julkisten.

4. Sähköpyörät ovat helppoja ajaa, ja niitä voi käyttää työmatkoihin, asiointiin tai virkistykseen.

5. Sähköpyörät tarjoavat loistavaa treeniä, sillä nekään eivät polkematta liiku. Avustuksensäätely mahdollistaa juuri sopivan harjoituskuorman maastosta riippumatta.