Pumput renkaille ja iskunvaimentimille

Polkupyörän pumppuja on monenlaisia, ja jokainen niistä on suunniteltu tiettyyn tarkoitukseen. Jotkin pumput on suunniteltu korkeapaineisille renkaille, kun taas toiset on suunniteltu matalapaineisille renkaille. On myös pumppuja, joita voidaan käyttää molempien rengastyyppien täyttämiseen.

Polkupyöräpumppuja on monen kokoisia ja muotoisia. Jotkin ovat tarpeeksi pieniä mahtuakseen taskuun, kun taas toiset ovat suurempia ja tilaa vievämpiä. On myös pumppuja, jotka voidaan asentaa polkupyörän runkoon.

Useimmissa polkupyöräpumpuissa on mittari, joka osoittaa renkaaseen pumpattavan ilman paineen. Tämä on tärkeää, koska renkaan liian suuri tai liian pieni ilmatäyttö voi aiheuttaa ongelmia ajettaessa.

Polkupyörän pumppuja voidaan käyttää joko käsin tai jalalla. Käsikäyttöiset pumput ovat yleensä pienempiä ja kannettavampia kuin jalkakäyttöiset pumput. Jalkakäyttöiset pumput ovat yleensä suurempia ja tehokkaampia, mutta niitä voi olla vaikea käyttää, jos käytettävissäsi on vain vähän tilaa.

Polkupyöräpumppua valittaessa on tärkeää ottaa huomioon, minkä tyyppisiä renkaita aiot useimmiten täyttää. Jos täytät vain korkeapaineisia renkaita, tarvitset erilaisen pumpun kuin henkilö, joka täyttää vain matalapaineisia renkaita. On myös tärkeää ottaa huomioon pumpun koko ja paino sekä sen helppokäyttöisyys.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.