Sähköpyörien myynti vuokrapyöriksi

Sähköpyöräkeskus edustaa Suomessa Prophete ja Terässiipi pyörämerkkejä.Olemme toimittaneet ympäri Suomen erilaisille yrityksille vuokrauskäyttöön maastopyöriä, läskipyöriä ja retkipyöriä. 

Propheten sähköpyörät 

Prophete on saksalainen yli 120 vuotta vanha polkupyörien valmistukseen erikoistunut perheyritys. AEG:n moottori on Propheten käytössä yksioikeudella, joka antaa hyvän kilpailuedun markkinoilla. Moottorien vääntö on huima 100nm, Valikoimaan kuuluu kaupunki-, retki- ja maastopyöriä. Suosituimmat pyörät vuokraus käyttöön ovat olleet retkipyörät (4kpl erilaisia) ja maastopyöriä, joita löytyy kaksi kappaletta. Retki- ja maastopyörillä pystyy ajamaan ykkösavustuksella jopa 180km suuren akun ansiosta. Valikoimassa on yksi jäykkäperäinen ja yksi täysjousitettumaastopyörä. Pyörät eivät ole mitään alamäkipyöriä vaan soveltuvat keskitason maastoon. Hyvä sana kuvaamaan pyöriä on “retkimaastopyörä”, jonka ansiosta hinta-laatusuhde on erinomainen kun mietitään vuokrapyöriä. 

2 999,00  (sis. alv 24%)
3 399,00  (sis. alv 24%)
3 099,00  (sis. alv 24%)
3 099,00  (sis. alv 24%)
2 799,00  (sis. alv 24%)
2 799,00  (sis. alv 24%)

Terässiipi sähköpyörät

Terässiivellä on juuri vuokrauskäyttöön suunnitteltuja sähköpyöriä. Säädettävien komponenttien avulla pystymme takaamaan hyvän ajoasennon 150-190cm pituisille henkilöille.

Retkipyöriä löytyy kahdella eri runkokoolla ja -mallilla. Diamant -mallin runkokoko on 56 ja sillä pystyy ajamaan 170-195cm pituiset henkilöt, pyörä sopii lisäksi naisille sekä miehille. Trapez -mallin runkokoko on 52 ja sillä pystyy ajamaan n. 150-185cm pituiset henkilöt. Retkipyörien kantama on 30-130km luokkaa riippuen avustuksien käytöstä sekä ajajan painosta että maastosta. 

Kolmentena vaihtoehtona meillä on Terässiipi Rento Fat, joka löytyy säädettävillä komponenteillä, jotta ajoasento olisi mahdollisimman hyvä 155-190cm pituisille henkilöille. Akun kantama on 20-70km luokkaa riippuen avustuksien käytöstä sekä ajajan painosta että maastosta. 

kuukausipyörä

Terässiipi Feeniks trapez retkipyörä

Terässiipi Rento Fat läskipyörä

Terässiipi Feeniks diamant retkipyörä

Kaikista pyöristää löytyy 504wh akku sekä 40nm takamoottori, joka sijaitsee takarenkaassa. Nämä pyörät ovat suunniteltu siis vuokrauskäyttöön, joten ne ovat erittäin huoltovapaita, joka mahdollistaa pyörien suuren käyttöasteen vuokrausessa. 

Lisäksi Sähköpyöräkeskus takaa kyseisten pyörien varaosien saannin muutaman päivän varotusajalla, joten kuluvia varaosia löytyy jatkuvasti varastostamme. 

Yleisesti noin 30% kaikista vuokrapyöristä seisoo koko ajan huollon tai takuuasioiden takia tyhjän panttina. Terässiivissä on juuri tämän takia takamoottori, joka on helppo ja edullinen vaihtaa uudeen mikäli ilmaantuu haasteita pyörän kanssa. Muutenkin kaikki komponentit ovat mietitty siten, että pyörää on mahdollisimman helppo huoltaa kun se ei ole ajossa. “Huoltovapaus” kuvaa hyvin pyörää. Takamoottorin ansiosta myös ketjujen ja rattaiden kuluminen ollaan saatu erittäin pieneksi keskimoottorilla varustettuihin pyöriin. 

Harkitseko uusien pyörien hankkimista vuokrauskäyttöön? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua oikeiden pyörien valitsemisessa. Täytä olla oleva lomake tai soita numeroon 050 55 00 823.