Sähköpyörien myynti vuokrapyöriksi

Sähköpyöräkeskus edustaa Suomessa Prophete ja Terässiipi -pyörämerkkejä. Olemme toimittaneet ympäri Suomen eri yrityksille vuokrauskäyttöön maastopyöriä, läskipyöriä ja retkipyöriä. Jos olet hankkimassa vuokraustoimintaa varten suurempia määriä sähköpyöriä, niin ota yhteyttä ja kerromme vaihtoehdoistaimme lisää. Merkkeihin ja suosituimpiin malleihin voit tutustua lisää heti tältä sivulta! 

Propheten sähköpyörät 

Prophete on saksalainen 113 vuotta vanha polkupyörien valmistaja. AEG:n sähköjärjestelmä on Propheten pyörissä käytössä yksinoikeudella, joka erottaa merkin hyvin markkinoilla. AEG:n SportDrive ja ComfortDrive moottoreista löytyy vääntöä huimat 100Nm. Propheten valikoimaan kuuluu kaupunki-, retki- ja maastopyöriä. Retki- ja maastopyörillä pystyy ajamaan ykkösavustuksella jopa 180km suuren akun ansiosta. Tutustu malleihin lisää tästä.

Terässiipi sähköpyörät

Terässiiven sähköpyörät ovat nimenomaan vuokrauskäyttöön suunniteltuja. Pyörien kokoonpano sekä runkojen valmistus tehdään Suomessa. Hyvien säätöominaisuuksiensa vuoksi kullakin pyörällä pystyy ajamaan hyvin eripituiset kuljettajat.

Retkipyöriä löytyy kahdella eri rungolla. Diamant -mallin runkokoko on 56cm ja se soveltuu 170-190cm pituisille henkilöille. Trapez -mallin runkokoko on 52cm ja sillä ajaa n. 160-180cm pituiset henkilöt. Retkipyörien kantama on 30-130 km luokkaa riippuen avustuksien käytöstä sekä ajajan painosta että maastosta. 

Kolmantena vaihtoehtona on Terässiipi Rento Fat, joka on säädettävissä 160-190cm pituisille henkilöille. Akun kantama on 20-70 km luokkaa riippuen avustuksien käytöstä sekä ajajan painosta että maastosta.

terässiipi feeniks trapez

Terässiipi Feeniks trapez retkipyörä

sähköpyörä yksityisleasing

Terässiipi Rento Fat läskipyörä

terässiipi feeniks diamant

Terässiipi Feeniks diamant retkipyörä

Kaikista pyöristä löytyy 504wh akku sekä 40 Nm takanapamoottori. Pyörät ovat suunniteltu huoltovapautta vaalien, joka turvaa pyörien hyvää käyttöastetta vuokraustoiminnassa. Lisäksi Sähköpyöräkeskus takaa kyseisten pyörien varaosien saannin muutaman päivän varotusajalla, joten kuluvia varaosia löytyy jatkuvasti varastostamme. 

Yleisesti vuokraustoiminnan haasteena ovat huollon tai takuuasioiden takia tyhjän panttina seisovat pyörät. Terässiipiin on juuri tämän takia valittu takamoottori, joka on nopea ja edullinen vaihtaa uuteen mikäli pyörän tekniikan kanssa ilmenee haasteita. Takamoottorin ansiosta myös ketjujen ja rattaiden kuluminen on huomattavasti pienempää verrattuna keskimoottorilla varustettuihin pyöriin. 

Harkitseko uusien pyörien hankkimista vuokrauskäyttöön? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua oikeiden pyörien valitsemisessa. Täytä olla oleva lomake tai soita numeroon 050 55 00 823.