Pyöräilykypärät

Pyöräilykypärät monenlaiseen eri tyyliin sekä tarkoitukseen. Valikoimastamme löytyvät Lumos, MET, M-Wave, Bluegrass merkkiset pyöräilykypärät. Pyöräilijän tärkein suojavaruste kannattaa valita huolella.

Pyöräilykypärät MIPS:lla tai ilman

MIPS-järjestelmä tuo pyöräilijälle parhaimman suojan. Multi-directional Impact Protection System (monisuuntainen törmäyssuojausjärjestelmä) on tekniikka, joka auttaa vähentämään aivovammojen riskiä onnettomuustilanteessa. MIPS-kypärässä on matalan kitkan kerros, jonka ansiosta kypärä pyörii törmäyksessä, mikä auttaa haihduttamaan törmäyksen energiaa ja suojaamaan pyöräilijän päätä.

Pyöräilykypärät valoilla

Kypärää integroidut valot ovat yleinen lisä turvallisuuteen nykypäivänä. Useimmista malleistamme löytyy vähintään punainen led valo takaa, jolla varmistaa tielainsäädännön mukaiset tiellä näkymisen vaatimukset. LUMOS älykypäristä led-valoja löytyy jo 360 asteen kattavuudella, ja kaiken lisäksi kypärät ovat varusteltu suuntavilkuilla.

Kypärän istuvuus

Pyöräilykypärää ostaessasi tärkeintä on, että se istuu hyvin. Kypärä ei saa olla liian tiukka, mutta se ei myöskään saa heilua tai liikkua. Jokaisen pää on muotoiltu eri tavalla, joten pyöräilykypärän valinta on aina henkilökohtaista. Mikäli valitsemasi kypärä ei istu kunnolla sinulla on oikeus palauttaa se vaivattomasti 30 pv ajan.

Kaikissa pyöräilykypärissä löytyy tuotesivuilta valmistajan kokotiedot, useimmissa tapauksissa ne viittaavat pään ympärysmittaan. Kypärän istuvuutta hienosäädetään säätöjärjestelmällä. Tämä on yleensä pään ympärillä oleva nauha, jota voidaan säätää pienellä valitsimella tai jollain muulla kypärän takana olevalla mekanismilla. Sen avulla pyöräilykypärä istuu tukevasti ja tukevasti päässäsi.

-15%
-15%
-27%
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.