Jäykkäperäiset sähkömaastopyörät

Jäykkäperäiset sähkömaastopyörät ovat seka-ajon parhainta kalustoa. Jos haluat selvitä kaikesta eteen tulevasta yhdellä pyörällä, niin silloin on aika investoida jäykkäperäiseen sähkömaastopyörään. Nämä pyörät on suunniteltu ylivoimaisella teknologialla ja edistyksellisillä komponenteilla, joiden ansiosta ne ovat ihanteellisia vaikeimpienkin reittien valloittamiseen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ajaja, on olemassa jäykkäperäinen sähkömaastopyörä, joka sopii tarpeisiisi.

Yksi tämän luokan huippumerkeistä on BESV. Heidän malleistaan löytyy Shimanon EP8 urheilulliset keskimoottorit, suuret akut ja vankat rungot, jotka takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn missä tahansa maastossa. Ominaisuuksia löytyy myös, kuten integroidut valot, levyjarrut, säädettävät jousitushaarukat ja paljon muuta. Lisäksi kokovalikoima mahdollistaa vartalotyypillesi täydellisesti sopivan mallin.

Etsitpä sitten pyörää, joka kestää äärimmäisiä olosuhteita tai haluat vain jotain tarpeeksi mukavaa viikonloppuretkiä varten – niin löytyy valikoimastamme varmasti sinulle sopiva sähköinen maastopyörä! Ylivoimaisen teknologiansa ja innovatiivisten komponenttiensa ansiosta nämä jäykät sähköiset maastopyörät saavat sinut varmasti valmiiksi valloittamaan minkä tahansa polun!

-10%
2 699,00 
-16%
-11%
3 199,00 
-10%
3 499,00 
-7%
3 999,00 
-9%
4 299,00 
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.