Vuokrapisteet helsingissä

KESKUSTA Unioninkatu 28, Torikorttelit – aukeaa 14.6.

Helsingin keskustan vuokrapisteestä vuokraa kesäpäivän ajeluihin haluamalleen ajalle sähköpyörän. Vuokrapiste on avoinna klo 9 – 21. Minimivuokra-aika on 2 tuntia, eli viimeiset vuokraukset alkavat klo 19. Ajanvarauskalenterista onnistuu sähköpyörän varaaminen juuri niille tunneille kun itselle sopii. Vuokrakalustosta löytyy alkuun suomalainen Terässiipi Rento Fat -sähköpyörä ja myöhemmin kesällä saatavilla myös Terässiiven sähköavusteista retkipyörämallia.

Hinnat alk. 29€/2h ja koko päivä 69€.

Siirry varauskalenteriin
sähköpyörä vuokraus herttoniemi

SÄHKÖPYÖRÄKESKUS Pikkupurontie 2, Herttoniemi

Sähköpyöräkeskuksen myymälältä sähköpyöriä voi vuokrata tunnin tarpeesta aina useamman päivänkin ajaksi. Vuokraukset voi aloittaa vuokrapisteen aukioloaikojen puitteissa arkisin 10 – 18 ja lauantaisin 10 – 14.

Vuokrattavissa on Terässiiven Rento Fat sekä Propheten jäykkäperäinen sähkömaastopyörä. Valitse ajanvarauskalenterista itsellesi mieluisampi ja varaa haluamallesi tunneille tai päiville.

Hinnat alk. 24€/tunti + 5€ lisätunnit. Päivävuokrat alk. 69€/pv

Siirry varauskalenteriin

Vuokrattavat sähköpyörät

sähköpyörän vuokraaminen

Terässiipi Rento Fat

Valloita Helsingin kesä suomalaisella sähköfatbikella. Terässiiven vuokrauskäyttöön suunniteltu sähköfätti sopii kaikenpituisille monipuolisten säätöominaisuuksiensa puolesta. Kasettisensorilla varustettu takamoottori avustaa saumattoman lempeästi eteenpäin ja akun kantama 30-60 km kattaa päivän ajelut.

Varaa Keskustasta tai Herttoniemestä

Prophete Graveler e10.8

Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä erittäin vahvalla 100 Nm väännön AEG keskimoottorilla. Tällä pyörällä voit suunnata pidemmällekin reissulle sen ison akun ansiosta (kantama jopa 180 km). Vuokraa päiväksi tai pitemmäksikin aikaa ja vie pyörä mukanasi vaikka mökille!

Varaa Herttoniemestä

Sähköpyörän vuokraus päiväksi

Keskustan vuokrapisteessä minimivuokra-aika on 2 tuntia ja Herttoniemen vuokrapisteessä 1 tunti. Voit pidentää vuokra-aikaa niin usealla tunnilla kuin haluat. Tarkan hinnoittelun näet ajanvarauskalenterista suoraan.

Sähköpyörän nouto on varattuun aikaan vuokrapisteestä varauspäivänä. Vuokraukset alkavat Keskustassa aikaisintaan klo 9 ja Herttoniemessä klo 10.

Vuokrahinnat alkaen:

 • 1h vuokra 24 €
 • 2h vuokra 29 €
 • Koko päivä 69 €

sähköpyörän vuokraus sisältää

Sähköpyörän vuokraus sisältää aina lukon ja kypärän. Päivää pidemmissä varauksissa akun laturi tulee myös mukaan. Vuokraajan halutessa pyöriä voidaan myös varustella lisätarvikkeilla, kuten laukuilla.

 • Lukko, kypärä, täysi akku
 • Lisätarvikkeet tarpeen mukaan (esim. laukut, pumppu)
 • Akun laturi pitemmille vuokrauksille

sähköpyörän vuokraus useaksi viikoksi

Sähköpyörän pitkäaikainen vuokraus on sovittaessa mahdollista. Pidemmille vuokrauksille voimme tarjota maastopyörien lisäksi myös vaihtoehtoja retkisähköpyöristä.

Pitemmillä vuokrausjaksoilla emme suosittele vuokrapyörien kuljettamista yli 100km päähän pk-seudulta huoltovarmuuden säilyttämiseksi mahdollisissa rikkoontumistilanteissa.

 • Ota yhteyttä mikäli haluat vuokrata sähköpyörää useaksi viikoksi niin annamme lisätietoa pyörävaihtoehdoista ja hinnoista!

Lähetä kysely sähköpyörän vuokraamisesta!

  Olen kiinnostunut seuraavien sähköpyörien vuokraamisesta...
  Vuokrauksen aloitus: ja vuokrauksen lopetus: