Vuokrapisteet helsingissä

sähköpyörä vuokraus herttoniemi

SÄHKÖPYÖRÄKESKUS Pikkupurontie 2, Herttoniemi

Sähköpyöräkeskuksen myymälältä sähköpyöriä voi vuokrata tunnin tarpeesta aina useamman päivänkin ajaksi. Vuokraukset voi aloittaa vuokrapisteen aukioloaikojen puitteissa arkisin 10 – 18 ja lauantaisin 10 – 14.

Vuokrattavissa on Terässiipi Rento Fat, Terässiipi Feeniks ja Propheten jäykkäperäinen sähkömaastopyörä. Valitse ajanvarauskalenterista itsellesi mieluisin ja varaa haluamallesi tunneille tai päiville.

Hinnat alk. 24€/tunti. Päivävuokrat alk. 49€/pv

Siirry varauskalenteriin
sähköpyörä vuokraus keskusta

KESKUSTA Unioninkatu 28, Torikorttelit

SULJETTU TÄLTÄ KAUDELTA.

Vuokrattavat sähköpyörät

käytetyt sähköpyörät

Terässiipi Rento Fat

Valloita Helsingin syksy suomalaisella sähköfatbikella. Terässiiven vuokrauskäyttöön suunniteltu sähköfätti sopii kaikenpituisille monipuolisten säätöominaisuuksiensa puolesta. Kasettisensorilla varustettu takamoottori avustaa saumattoman lempeästi eteenpäin ja akun kantama 30-60 km kattaa päivän ajelut.

Varaa
terassiipi feeniks trapez

Terässiipi Feeniks Trapez

Terässiiven retkisähköpyörä trapez rungolla on 160-180cm pituisille säädettävissä. Pyörä on varusteltu samaisilla sähköosilla kuin fättikin. Huomattavasti kevyemmin rullaavan pyörän kantama on tietty enemmän, jopa 100km.

Varaa
jäykkäperäinen sähkömaastopyörä

Prophete Graveler e10.8

Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä erittäin vahvalla 100 Nm väännön AEG keskimoottorilla. Tällä pyörällä voit suunnata pidemmällekin reissulle sen ison akun ansiosta (kantama jopa 180 km). Vuokraa päiväksi tai pitemmäksikin aikaa ja vie pyörä mukanasi vaikka mökille!

Varaa

Sähköpyörän vuokraus päiväksi

Herttoniemen vuokrapisteessä minimivuokra-aika on 1 tunti. Voit pidentää vuokra-aikaa niin usealla tunnilla kuin haluat. Tarkan hinnoittelun näet ajanvarauskalenterista suoraan.

Sähköpyörän nouto on varattuun aikaan vuokrapisteestä varauspäivänä. Vuokraukset alkavat Keskustassa aikaisintaan klo 9 ja Herttoniemessä klo 10.

Vuokrahinnat alkaen:

 • 1h vuokra 24 €
 • 2h vuokra 29 €
 • Koko päivä 49 €

sähköpyörän vuokraus sisältää

Sähköpyörän vuokraus sisältää aina lukon ja kypärän. Päivää pidemmissä varauksissa akun laturi tulee myös mukaan. Vuokraajan halutessa pyöriä voidaan myös varustella lisätarvikkeilla, kuten laukuilla.

 • Lukko, kypärä, täysi akku
 • Lisätarvikkeet tarpeen mukaan (esim. laukut, pumppu)
 • Akun laturi pitemmille vuokrauksille

sähköpyörän vuokraus useaksi viikoksi

Sähköpyörän pitkäaikainen vuokraus on sovittaessa mahdollista. Pidemmille vuokrauksille voimme tarjota maastopyörien lisäksi myös vaihtoehtoja retkisähköpyöristä.

Pitemmillä vuokrausjaksoilla emme suosittele vuokrapyörien kuljettamista yli 100km päähän pk-seudulta huoltovarmuuden säilyttämiseksi mahdollisissa rikkoontumistilanteissa.

 • Ota yhteyttä mikäli haluat vuokrata sähköpyörää useaksi viikoksi niin annamme lisätietoa pyörävaihtoehdoista ja hinnoista!

Lähetä kysely sähköpyörän vuokraamisesta!

  Olen kiinnostunut seuraavien sähköpyörien vuokraamisesta...
  Vuokrauksen aloitus: ja vuokrauksen lopetus: