Vuokrattavat sähköpyörät

jäykkäperäinen sähkömaastopyörä

Prophete Graveler e10.8

Jäykkäperäinen sähkömaastopyörä erittäin vahvalla 100 Nm:m keskimoottorilla. Erinomainen retkimaastopyörä vaihteleville reiteille. Tutki lähimaastoa Helsingissä tai vuokraa pyörä vaikka viikonlopuksi mukaan mökille!

Siirry varaamaan
miesten sahköretkipyörä

Prophete Entdecker eSport 55cm

Huippuluokan retkisähköpyörä isolla akulla ja tehokkaalla moottorilla. Kierrä koko Helsinki tai tee päiväretki Porvooseen. Pitemmästä reissusta haaveileville pyörä on vuokrattavissa vaikka yli viikoksi.

Siirry varaamaan
kaupunkisähköpyörä

Prophete Geniesser e10.8

Kaupunkisähköpyörä mukavalla ajoasennolla ja tehokkaalla moottorilla. Nauti kesäpäivästä kaupungilla pyöräillen tai tutki Helsingin kauniita rannikkoreittejä. Ison akun myötä sopii myös pidemmille retkille.

Siirry varaamaan

Sähköpyörän vuokraus päiväksi

Sähköpyörät vuokrataan vähintään yhdeksi päiväksi. Sähköpyörän nouto on Sähköpyöräkeskuksen myymälästä haluttuun aikaan varauspäivänä ja palautus viimeistään seuraavana päivänä klo 10 mennessä.

 • Päivävuokra 49 €
 • Lisäpäivät 25€/päivä

Sähköpyörän vuokraus viikonlopuksi

Viikonloppuvuokrat alkavat perjantaina ja pyörän palautus on viimeistään maanantaina klo 10 mennessä. Oman aikataulun mukaisesti ekstrapäivien lisääminen on mahdollista viikonlopun alkuun tai loppuun.

Emme suosittele vuokrapyörien kuljettamista yli 100km päähän pk-seudulta huoltovarmuuden säilyttämiseksi mahdollisissa rikkoontumisissa

 • Viikonloppuvuokra (la-su) 74 €
 • Viikonloppuvuokra (pe-su) 99 €
 • Voit ottaa lisäpäiviä hinnalla 25€/päivä

sähköpyörän vuokraus viikoksi

Viikkovuokra voi alkaa minä tahansa päivänä. Pyörän palautus on vuokra-ajan jälkeisenä seuraavana päivänä klo 10 mennessä viimeistään. Sähköpyörän viikkovuokra on lisäpäivillä jatkettavissa.

Emme suosittele vuokrapyörien kuljettamista yli 100km päähän pk-seudulta huoltovarmuuden säilyttämiseksi mahdollisissa rikkoontumisissa

 • Viikkovuokra (7 pv) 199 €
 • Viikkovuokra koostuu ensimmäisestä päivästä 49€:n hintaan sekä 25€/päivä.

sähköpyörän vuokraus sisältää

Sähköpyörän vuokraus sisältää aina lukon ja kypärän. Päivää pidemmissä varauksissa akun laturi tulee myös mukaan. Vuokraajan halutessa pyöriä voidaan myös varustella lisätarvikkeilla, kuten laukuilla.

 • Lukko, kypärä, täysi akku
 • Lisätarvikkeet tarpeen mukaan (esim. laukut, pumppu)
 • Akun laturi pitemmille vuokrauksille

Lähetä kysely sähköpyörän vuokraamisesta!

  Olen kiinnostunut seuraavien sähköpyörien vuokraamisesta...
  Vuokrauksen aloitus: ja vuokrauksen lopetus: