Sähköpyörä osamaksulla

sähköpyörän hankkiminen

Sähköpyörä osamaksulla on joustava tapa hankkia liikkumisen vapauttaa arkeen sekä vapaa-ajalle. Tarvetta osamaksu-ratkaisuille on, sillä viime vuosien aikana sähköpyörien komponenttien kasvaneet hinnat ovat heijastuneet pyörien hintojen kallistumiseen. Tämän lisäksi vielä pyöräilyn suosion kasvu on voimistanut kysyntää ja entisestään lisännyt hintapainetta valmistajilla. Olemme päivittäneet verkkokauppamme maksupalveluja monipuolisempaan suuntaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus hankkia sähköpyörä itselleen parhaiten sopivalla maksutavalla.

Sähköpyörä osamaksulla Nordean joustorahoituksella

Nordean joustorahoituksella voit maksaa ostoksesi 12kk tai 24kk tasaerissä. Joustorahoitus on vaihtoehtona, kun ostossumma ylittää 1000€ rajan, joka käytännössä toteutuu jokaisen valikoimamme sähköpyörän kohdalla. Luottokustannukset määrittyvät mm. luottorajan ja luottosopimuksen pituuden mukaan.  Varsinainen haettavan luottotilin mukainen laskelma näytetään luottohakemuksella, kun haettava luottoraja ja luottotilin eräpäivä on valittu.

Osamaksun kustannukset

Havainnollistavan luottolaskelman näet heti verkkokaupan kassa-sivulla. Valittuasi 12kk tai 24kk luottosopimuksen ja lähetettyä tilauksen siirryt nordean tunnistautumiseen, jossa lopullinen luottohakemus tehdään.

Esimerkki luottolaskelma ostettaessa Prophete eSport 55 2699€ hintaista sähköpyörää osamaksulla.

Lisätietoa Nordean joustorahoituksesta löydät tästä.

sähköpyörä osamaksulla

Visma Payn maksuvaihtoehdot

Verkkokaupan perinteisten maksutapojen välittäjänämme toimii Visma Pay. Visma Payn avulla voit maksaa ostoksesi turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla tai nopeasti lompakkopalvelulla kuten MobilePay:lla.

Myös Visma Payn kautta voit ostaa sähköpyörän osamaksulla hyödyntämällä sen tarjoamaa Jousto maksutapaa. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksaa ostoksesi kokonaan 30 päivän kuluessa tai siirtää jäljellä olevan loppuvelan luottolaskulle, jota lyhennät osissa. Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Joustosta lisätietoa löydät tästä!

Valitse vain maksutapa ja klikkaa Lähetä Tilaus -painiketta, jonka jälkeen siirryt suoraan valitsemaasi maksutapaan.

Tutustu sähköpyöriin!
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.