Sähköpyörä osamaksulla

sähköpyörä osamaksulla

Sähköpyörä osamaksulla on joustava tapa hankkia liikkumisen vapauttaa arkeen sekä vapaa-ajalle. Tarvetta osamaksu-ratkaisuille on, sillä viime vuosien aikana sähköpyörien komponenttien kasvaneet hinnat ovat heijastuneet pyörien hintojen kallistumiseen. Tämän lisäksi vielä pyöräilyn suosion kasvu on voimistanut kysyntää ja entisestään lisännyt hintapainetta valmistajilla. Olemme päivittäneet verkkokauppamme maksupalveluja monipuolisempaan suuntaan, jotta jokaisella olisi mahdollisuus hankkia sähköpyörä itselleen parhaiten sopivalla maksutavalla.

Sähköpyörä osamaksulla Nordean joustorahoituksella

Nordean joustorahoituksella voit maksaa ostoksesi 12kk tai 24kk tasaerissä. Joustorahoitus on vaihtoehtona, kun ostossumma ylittää 1000€ rajan, joka käytännössä toteutuu jokaisen valikoimamme sähköpyörän kohdalla. Luottokustannukset määrittyvät mm. luottorajan ja luottosopimuksen pituuden mukaan.  Varsinainen haettavan luottotilin mukainen laskelma näytetään luottohakemuksella, kun haettava luottoraja ja luottotilin eräpäivä on valittu.

Osamaksun kustannukset

Havainnollistavan luottolaskelman näet heti verkkokaupan kassa-sivulla. Valittuasi 12kk tai 24kk luottosopimuksen ja lähetettyä tilauksen siirryt nordean tunnistautumiseen, jossa lopullinen luottohakemus tehdään.

Lisätietoa Nordean joustorahoituksesta löydät tästä.

sähköpyörä osamaksulla

Muut laskut ja osamaksut

Myös OP lasku, Jousto osamaksu ja Fellow Finance tarjoavat joustavia maksutapaa, joiden avulla muuttaa helposti ostoksesi pieniin ja edullisiin kuukausieriin muutamalla klikkauksella. Lähtökohtaisesti näillä maksutavoilla saat 30 pv maksuaikaa. Mikäli et käytä luotto-ominaisuutta, maksutapa on täysin ilmainen. Mikäli käytät luottoa, laskutuspalkkio on 2,90€/kk ja korko 19,90%.

Näin laskut/osamaksut toimii verkkokaupassamme:

1. Valitse verkkokaupan maksuvaihtoehdoista maksutavaksi Visma Payn kautta OP Lasku, Jousto osamaksu sekäFellow Lasku ja osamaksu.

2. Sinut ohjataan tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai vanhana asiakkaana puhelinnumeron, postinumeron ja sähköpostiosoitteen yhdistelmällä.

3. Valmista! Saat sähköpostiisi laskun, jossa on 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

4. Jos haluat jakaa maksun osiin, toimi laskuntoimittajan ohjeiden mukaisesti

 

Visma Payn muut maksuvaihtoehdot

Verkkokaupan perinteisten maksutapojen välittäjänämme toimii Visma Pay. Visma Payn avulla voit maksaa ostoksesi turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla tai nopeasti lompakkopalvelulla kuten MobilePay:lla.

Kolmas osamaksu-vaihtoehto Visma Payn kautta on hyödyntää sen tarjoamaa Jousto maksutapaa. Joustolla saat myös 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksaa ostoksesi kokonaan 30 päivän kuluessa tai siirtää jäljellä olevan loppuvelan luottolaskulle, jota lyhennät osissa. Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Joustosta lisätietoa löydät tästä!

Valitse vain maksutapa ja klikkaa Lähetä Tilaus -painiketta, jonka jälkeen siirryt suoraan valitsemaasi maksutapaan.

Tutustu sähköpyöriin!
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.