Trenoli -Paras sähköpyörä yleiskäyttöön

Sähköpyörät ovat vallanneet nopeasti paikkansa suomalaisten kaupunkien katukuvassa, tarjoten kätevän ja ympäristöystävällisen tavan liikkua paikasta toiseen. Työsuhdepyöräuudistus ja muiden kulkumuotojen kallistuminen, on tehnyt sähköpyöräilystä entistä houkkutelevampaa. Mikä sen parempaa kuin saada aamulla raikasta ilmaa ja kevyttä liikuntaa mutta saapua silti ilman hikipisaroita työpaikalle tai kouluun. Ja mikä parasta: -myös lompakkosi kiittää!

Sähköpyörien valikoima kasvaa kasvamistaan aiheuttaen samalla haasteita oikean pyörän valinnassa. Verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet pursuavat erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarpeisiin ja välillä tuntuu että sopivaa pyörää on mahdotonta löytää. Osa pyöristä sopii enemmän maastoon, osa kaupunkiin. Osa pyöristä on varusteltu kalliilla osilla, osa huokeammilla. Osa pyöristä maksaa saman verrran kuin käytetty auto ja osa tuntuu olevan ihan kohtuuhintaisia. Valitseppa niistä nyt se paras sähköpyörä.

Mikäli kuitenkin etsit sähköpyörää, jonka tehtävänä on suoritua vähän joka paikassa ja toimia joka paikan höylänä, voimme tarjota sinulle erinomaista vaihtoehtoa: -Saksalaista Trenolia!

Trenoli, on pyörämerkki, jonka mallit ovat saaneet kiitosta niiden laadusta, suorituskyvystä ja helppokäyttöisyydestä. Huippulaadukkaista sähkömaastopyöristä tunnetun Bioniconin kanssa samaan perheeseen kuuluvan Trenolin sähköpyörät ovat tarkkaan harkittuja kokonaisuuksia: Suunnittelu on viety loppuun asti ja pyöriin on valittu laadukas ja fiksu kokonaisuus komponentteja ilman että hinta olisi lähtenyt käsistä. Käydään seuraavaksi läpi hieman miksi Trenoli on paras sähköpyörä yleiskäyttöön.

Paras sähköpyörä yleiskäyttöön

  1. Helppokäyttöisyys: Trenolin sähköavusteiset pyörät ovat erittäin helppokäyttöisiä. Suunnittelussa on pyritty tekemään ratkaisuja esimerkiksi vaihteiston, akun kiinnityksen sekä pyörän painopisteen suhteen, jotka kaikki vaikuttavat pyörän käytöön.
  2. Tehokkuus: Trenoli-pyöriä on saatavilla erikokoisilla moottoreilla, jonka ansiosta voit valita parhaimman itsellesi. Sähköissä Trenoli luottaa Boschiin, joka on tunnettu laadukkaana sähköpyörien komponenttien valmistajana.
  3. Monipuolisuus: Eritehoisten moottorien lisäksi Trenolilta on saatavilla malleja erikokoisilla akuilla. Suuremmalla akulla kasvatat etäisyyttä, jonka pystyt polkemaan yhdellä latauksella. Eri varusteratkaisuilla pidät huolen, että pyörä sopii juuri sinun käyttötarkoitukseesi
  4. Hinta ja laatu kohtaavat: Trenoli-merkki on tunnettu korkeasta hinta-laatu suhteesta. Pyörät on suunniteltu tarkasti ja valmistettu kestäviksi, mikä tekee niistä pitkäikäisiä ja huolettomia käyttää. Hyvästä laadusta ja laadukkaista komponenttivalinnoista huolimatta Trenoli-pyörien hinnat ovat pysyneet hyvinkin järkevällä tasolla.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit Trenolista merkkinä voit tutustua mallistoomme alta. Vastaamme mielellämme Trenoliin tai muihin sähköpyöriin liittyviin kysymyksiin asiakaspalvelussamme! Ota meihin suoraan yhteyttä tai jätä alta yhteydenottolomake niin autamme sinua löytämään parhaan sähköpyörän juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

-10%
-9%
-9%
MIPS pyöräilykypärä – Turvallisempi ja älykkäämpi Lumos Ultra

MIPS pyöräilykypärä auttaa estämään törmäystilanteissa pään kiertymistä kypärän sisällä ja vähentää...

Lue aiheesta
Turvallinen sähköpyörän akun säilytys talvella

Sähköpyörän akun säilytys oikein varmistaa akun toimimisen tarkoituksenmukaisesti usean vuoden ajan....

Lue aiheesta
Eurobike 2021 – Mitä odottaa pyöräalalta?

Eurobike 2021 pyörämessut pidettiin 1.9. – 4.9. Saksan Friedrichshafenissa. Zeppelinin keksimisestä...

Lue aiheesta
Sähköpyörällä ajaminen lumessa

Sähköpolkupyörällä ajaminen lumessa voi olla hauskaa ja helppoa, tai todella hankalaa...

Lue aiheesta
Sähköpyöräkeskus mukana akkujen uusiokäyttöä selvittävässä CeLLife-hankkeessa

Sähköpyöräily on merkittävä tekijä liikkumisen murroksessa päästöjen vähentämiseksi, mutta täysin päästötöntä...

Lue aiheesta
Sähköpyörällä ajaminen oikein

Voiko sähköpyörällä muka ajaa väärin? Periaatteessa ei, mutta pyörän osia voi...

Lue aiheesta
Sähköpyöräily talvella – 9 vinkkiä

Sähköpyöräily talvella voi olla yhtä mukavaa ja huoletonta kuin kesälläkin. Lue...

Lue aiheesta
Sähköpyörä osamaksulla

Sähköpyörä osamaksulla on joustava tapa hankkia liikkumisen vapauttaa arkeen sekä vapaa-ajalle....

Lue aiheesta
Sähköpyörän kantama – miten lisätä sitä?

Sähköpyörien valmistajat ilmoittavat mallikohtaisen kantaman yleensä optimistisen arvion mukaan, jossa sähköpyörän...

Lue aiheesta
Täysjousto vai jäykkäperä? – Sähkömaastopyörän valinta

Sähkömaastopyörän valinta alkaa varmasti usean kohdalla kysymyksellä siitä, että haluaako alleen...

Lue aiheesta
Sähköpyöräilyä kuukausihintaan 149€/kk – Suomalaisella Terässiivellä

Sähköpyörä leasing yksityisille on ollut kysyttyä, mutta vaikeasti toteutettavissa kohtuullisin hinnoin,...

Lue aiheesta
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.