Sähköpyöräilyn vuosi 2023

sähköpyörät 2023

Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä aika aloittaa taas puhtaalta pöydältä. Viime vuodet ovat olleet arvaamattomia, ja ei tässä kristallipalloon uskalla enää kukaan kurkistaa, mutta muutamista asioista voidaan olla varmoja.

Pyörien saatavuus on alkuvuodesta hyvä

Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019 myyjillä ja valmistajilla on paljon pyöriä varastossa. Tämä on seurausta komponenttipulasta, ja siitä että lopulta 2022 tuotanto myöhästyi niin paljon, että se onkin jo 2023 vuoteen nähden ajoissa.

Alkuvuodesta pyöräkaupoille aikoville tilanne on siis hyvä, mutta asialla on myös varjopuolensa. Valtavien varastojen kanssa selvitytyminen on ollut valmistajille turmiollista. Kuvaavana esimerkkinä käy maailman toisiksi suurimman pyörämerkin Giantin ajautuminen maksukyvyttömyyteen.

Valtavat varastot ovat tehneet sen, että uusien pyörien valmistusmäärät ovat laskussa. Kysynnän ennustetaan sähköpyörien osalta kuitenkin edelleen kasvavan ja varastojen tyhjentyessä on epäselvää kuinka hyvin tai missä vaiheessa vuoden 2023 tuotanto tulee vastaamaan jäljellä olevaan kysyntään.

Kotimaisen Terässiiven paluu

Aikoinaan Suomen kolmanneksi suurin pyörämerkki palasi markkinoille 2022 syksyllä sähköpyörien 365-mallisarjallaan. Tänä vuonna Terässiipi Bicyclesin mallisto laajenee ja mm. sähköavusteinen fatbike Meteor nähtiin jo heti alkuvuodesta. Innolla odotamme mitä muita malleja on vielä tulossa ja totta kai myös teräsrunkoiset luomupyörät tulevat olemaan kiinnostava nähdä, vaikkakaan niitä ei meidän valikoimassamme tulla näkemään.

Ota kyyti huippuluokassa: valikoimamme laajenee

Meillä on ilo ilmoittaa tuotevalikoimamme laajentumisesta tulevalle vuodelle! Olemme tehneet kovasti töitä haravoidessamme markkinoita ja etsiessämme innovatiivisia pyörämerkkejä, joiden tuotteet täyttävät suomalaisten pyöräilijöiden tarpeet ja odotukset. Ne tunnetuimmat merkit eivät löyty meiltä edelleen, koska haluamme nimenomaan tarjota vaihtoehtoja jotka loistavat älykkäillä komponenttiratkaisuilla erinomaiseen hintaan. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme onnistuneet laajentamaan valikoimamme sellaiseksi, etteikö sieltä löytyisi täydellistä pyörää jokaiselle.

Tänä vuonna valikoimastamme löytyvät merkit Terässiipi, BESV, Bionicon, Tenways, Prophete, Winther. Merkkien käyttämät sähköjärjestelmät ovat Shimano, Bosch, Brose, AEG.

BESV – Shimanon sähköjärjestelmillä

BESV sähköpyörät ovat tunnetun akkuvalmistaja Darfon Groupin toimitusjohtaja Andy Sun intohimoprojekti. Ainutlaatuisen ja tyylikkään suunnittelun lisäksi BESV:n sähköpyörät on valmistettu edistyneellä ohjelmistotekniikalla ja innovaatioihin keskittymällä. Tärkeimpänä periaatteenaan BESV on sitoutunut luomaan mahtavan ajokokemuksen kaikille sähköpyörilleen.

BESV:n muista sähköpyörämerkeistä erottaa sen komponenttien laatu. Kiinnostavana mallisarjana löytyy BESV:n Urban sähköpyörät, jotka ovat täysin varusteltuja sähkömaastopyöriä, joilla valloittaa vaikeimmatkin maastot helpoimman kautta. Voitaisiin sanoa, että nämä ovat vaativien seikkailijoiden pyöriä, joiden reitit kulkevat kaupungista aina pohjoisen erämaaolosuhteisiin. Ajomukavuuden takaa Shimanon EP8 moottori ja akuista kokoa löytyy parhaimmillaan jopa 720 Wh.

-7%
5 699,00 
-7%
4 999,00 
-10%
3 499,00 

Bionicon – Boschin sähköjärjestelmillä

Bionicon on saksalainen verrattain pieni sähkömaastopyörien valmistaja! Innovatiivisista säädettävistä runkosarjoistaan tunnetun valmistajan sähkömaastopyörät ovat nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Kaikki mallit ovat varusteltu Bosch Performance CX Gen4 -moottorilla. Isoin akkukoko yltää jopa 750 wattituntiin asti. Boschin järjestelmän ansiosta voit valloittaa minkä tahansa maaston helposti. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut pyöräilijä, Bionicon tarjoaa jokaiselle jotakin. Pääsylipun maastopyöräilyn maailmaan tai mahdollisuuden sen seuraavan stepin ottamiseen.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.