BESV – Uudet premium sähköpyörät valikoimassa

2023 vuosi tuo mukanaan uuden premium pyörämerkin, jonka mallisto loistaa erityisesti sähkömaastopyörien osalta. Merkin nimi BESV juontaa juurensa sanoista Beautiful, Eco-friendly, Smart ja Vision. Näissä sanoissa piilee myös merkin alulle panijan Andy Sunin suunnitteluperiaatteet. Ainutlaatuisen ja tyylikkään suunnittelun lisäksi BESV:n sähköpyörät on valmistettu edistyneellä ohjelmistotekniikalla ja innovaatioihin keskittymällä. Tärkeimpänä periaatteenaan BESV on sitoutunut luomaan mahtavan ajokokemuksen kaikille sähköpyörilleen.

Shimano EP8 & Darfonin akut

Oletko valmis vapauttamaan Shimanon EP8-moottoreiden tehon? BESV sähköpyörien ajomukavuuden takaa Shimanon EP8 moottori ja Darfonin akuista kokoa löytyy parhaimmillaan jopa 720 Wh. Mallistossaan maastopyöriin panostavalle merkille on luontevaa, että juuri EP8 on pyörien voimalaitoksena. Uusi Shimano EP8 -moottori tarjoaa useita ominaisuuksia, jotka tuovat lisäarvoa pyöräilykokemukseesi. Shimanon edistyksellinen suunnittelu takaa, että moottori on sekä kevyt että tehokas ja takaa urheilullisen ajokokemuksen.

Besv Urban mallisto

BESV:n Urban mallisarja on jotain mistä olemme todella innoissamme. Urban sähköpyörät ovat täysin varusteltuja sähkömaastopyöriä, joilla valloittaa vaikeimmatkin maastot helpoimman kautta. Voitaisiin sanoa, että nämä ovat vaativien seikkailijoiden pyöriä, joiden reitit kulkevat kaupungista aina pohjoisen erämaaolosuhteisiin. Olitpa sitten työmatkalla tai viikonloppuseikkailussa poluilla, niin Urban tarjoaa kaiken mitä tarvitset.

Kärkimallit: Besv TRS 1.1

Etsitkö jännittävää ja jännittävää tapaa tutustua ulkoilmaan? Jos näin on, sinun on tutustuttava Besv TRS 1.1 täysjousitettuun sähköiseen maastopyörään! Tämä hämmästyttävä pyörä on suunniteltu viemään ulkoiluseikkailusi aivan uudelle tasolle. Täysjousitetun rakenteensa, tehokkaan moottorinsa ja huippuluokan ominaisuuksiensa ansiosta tämä sähköinen maastopyörä tekee ajelustasi nautinnollisempaa kuin koskaan ennen.

Besv TRS 1.1 on täydellinen kaikille, jotka rakastavat luonnon tutkimista kahdella pyörällä! Olitpa sitten kokenut ajaja, joka etsii uutta haastetta, tai vasta aloittamassa maastopyöräilyä – tämä sähköinen maastopyörä antaa sinulle unohtumattoman kokemuksen joka kerta, kun lähdet poluille! Täysillä varusteilla tai ilman.

 

-7%
5 699,00 
Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.