Mihin Propheten hinta-laatusuhde perustuu?

Propheten hintalaatusuhde

Polkupyörävalmistaja Prophete tunnetaan Euroopassa hyvästä hinta-laatusuhteestaan niin tavallisten polkupyörien kuin sähköpyörienkin osalta. Suomessa Propheten hinnat vaikuttavat monelle totuttua alhaisemmilta, kun otetaan huomioon pyörien ominaisuudet ja käytetyt komponentit. Vielä toistaiseksi merkin historia suomalaisille on jokseenkin tuntematon siis, joten tässä tiiviisti syyt erinomaisen hinta-laatusuhteen taustalta.

114 vuoden historia polkupyörien valmistuksesta

Pitkä historia ja kokemus pyörien valmistamisesta on tehnyt siitä yhden Euroopan suurimmista valmistajista vuotuisilla kappalemäärillä mitattuna. Suurtuotannon edut näkyvät alhaisempina tuotantokustannuksina ja suuret komponenttien tilausmäärät antavat mahdollisuuden alhaisemmille hinnoille.

Optimoitu tuotanto

Prophete on suunnitellut pyöriensä valmistuksen tarkasti. Polkupyörä- sekä sähköpyörämalleissa käytetään mahdollisimman paljon samoja osia. Pyöriä valmistetaan vain yhdessä runkokoossa sekä yhdessä värissä. Pyörien soveltuvuus eripituisille kuljettajille on toteutettu satulan ja ohjainkannattimien hyvien säätömahdollisuuksien avulla.

Omistaa yksinoikeuden AEG:n sähköjärjestelmään

100 Nm vääntöä ja avustusta säätelee nopeus-, tahti- ja momenttitunnistimet yhdessä. Vastaavaa sähköjärjestelmää ei muilta merkeiltä löydy samasta hintaluokasta. Kustannushyöty syntyy yhden välikäden jäädessä pois. Prophete on kehittänyt itse yhteistyössä saksalaisen insinööritoimiston kanssa AEG:n sähköjärjestelmän ja omistaa yksinoikeuden sähköjärjestelmän käyttöön.

täysijousitettu sähkömaastopyörä

Miksi valita siis Prophete?

1. Hintalaatu-suhde

Verrattuna muihin saman hintaluokan sähköpyöriin, Prophete voittaa akun koossa ja osasarjallaan lähes aina. Pyörissä käytetään vain tunnettujen ja luotettavien osavalmistajien komponentteja.

2. AEG:n sähköjärjestelmä

Erottuu muista jopa 100 Nm väännöllään. Huoltovapaaksi suunniteltu käyttöjärjestelmä ei vaadi ohjelmapäivityksia ja suojaa varkauksille tuo ProKey-ominaisuus. Yksinoikeudella Propheten sähköpyörissä.

3. Varaosasaatavuus

Sähköpyöräkeskukselta löytyy kaikista Propheten varaosista 80% suoraan omasta hyllystä ja loput valmistajan varastosta 5-15 pv toimitusajalla. Yllättävän tilanteen sattuessa, pystymme tarjota Suomen nopeimman takuukäsittelyn.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.