Pyöräilijän 11 parasta lisätarviketta kesään

Kevään ja koronavapaan liikkumismuodon kunniaksi listasimme pyöräilijän 11 parasta lisätarviketta kesään.

Nyt se on virallista, kellot on siirretty ja kevät on vihdoin täällä! Kevät tarkoittaa myös talviteloilla olleiden pyörien kaivamista esiin. Kevät tuo mukanaan myös haaveita kesäretkistä ja pitkistä pyöräilylenkeistä kotimaamme kauniissa luonnossa, varsinkin kun on oletettavaa, että tänä kesänä ei varmasti suositella matkailua ulkomaille nykyisen koronatilanteen mahdollisesti hellittäessäkin kevään mittaan. Nyt erityisesti korona-aikaan haaveet ulkoilusta vahvistuvat päivä päivältä eristysten jatkuessa ja Työterveyslaitos (TTL) suositteleekin pyöräilyä nykyiseen tilanteeseen parhaiten soveltuvana liikkumismuotona työmatkailussa.

Keräsimmekin teille pyöräilijän 11 parasta lisätarviketta kesään tämän vuoden työmatkatempoihin, maisemamatkoille ja retkille.

 

1. Lumos Kickstarter-kypärä (179,00€)

TIeliikennelaki muuttuu 1.6.2020 alkaen siten, että pyöräilijöiltä edellytetään ajovaloja käytettäväksi eteen ja taakse hämärän aikaan. Mikä onkaan tyylikkäämpi tapa päivittää omat varusteet lain edellyttämälle tasolle kuin Lumos Kickstarter-kypärä, jossa on valot eteen ja taakse sekä suuntavalot eli vilkut. Vilkut sijaitsevat kypärän takaosassa ja niitä hallitaan ohjaustankoon sijoitettavalla, langattomalla hallintalaitteella. Ei enään käsien nostelua autoliikenteen seassa, vaan kummatkin kädet pysyvät ohjaustangossa käännöksen ajan, samalla kun näytät suuntavaloa muulle liikenteelle.

 

2. Prophete sivulaukku 100% vedenkestävä (49,90€)

Propheten 100% vedenkestävä sivulaukku sijoitetaan polkupyörän tarakan sivulle. Laukun tilavuus tilavuus on 20 litraa, joten kahteen laukkuun mahtuu jo hyvin varusteet telttaretkille ja yhteen laukkuun varusteet päivä- ja työmatkoille. 100% vedenkestävyyden ansiosta tavarasi pysyvät aina kuivana. Toimituksen kuuluu olkahihna, jonka ansiosta laukkua on mukava kantaa myös kävellessä.

 

 

3. Prophete vedenkestävä satulalaukku 10 litraa (59,90€)

Propheten uuden retkeilysarjan satulalaukku on erinomainen valinta retkille, mikäli et halua käyttää sivulaukkuja tai sinulla on jo käytössä kaksi sivulaukkua. 100% vedenkestävyys pitää tavarasi kuivana missä tahansa olosuhteissa. Satulalaukku on optimaalinen valinta pyörän painopisteen suhteen, sillä sen painopiste sijaitsee samassa linjassa ajajan kanssa.

 

4. PROPHETE vedenkestävä puhelinlaukku yläputkelle (22,90€)

Propheten 100% vedenkstävään puhelinlaukkuun mahtuu jopa 5,5″ näytön omaava puhelin. Laukku pitää puhelimen kuivana sateellaakin ja läpinäkyvän muovitaskun ansiosta esimerkiksi GPS-kartan lukeminen on helppoa ja turvallista verrattuna puhelimen kaivamiseen taskusta jokaisen mutkan kohdalla. Laukun tilavuus on 1 litra ja siihen mahtuvat mukaan myös avaimet ja lompakko, jolloin ne eivät paina taskuissa ajon aikana, eikä ylimääräistä laukkua tarvitse ottaa mukaan näitä varten.

 

5. Beto iskunvaimentimen pumppu (34,90€)

Maastopyöräilijät HUOM! Lämpötilojen vaihtelu ja maastopyörän iskunvaimentimiin kohdistuva rasitus vaikuttavat myös ilmatäytteisten iskunvaimentimien ilmanpaineisiin ja tästä syystä iskunvaimentimiin on syytä lisätä painetta tasaisin väliajoin. Riskinä liian matalissa paineissa on iskunvaimentimen hajoaminen. Toisaalta paineita saattaa olla tarve myös laskea vaikeampaan maastoon siirryttäessä. Beto polkupyörän iskarin pumppu on laadukas työkalu ilman lisäämiseen ja poistamiseen iskunvaimentimessa ja sillä pystyy pumppaamaan ilmaa aina 20bar saakka. Kaksitoimisen suuttimen ansiosta paineet eivät purkaudu ulos iskunvaimentimesta pumppua irroittaessa. Ilman poistamiseen pumpussa on erillinen painike, jonka avulla saat laskettua paineet haluamallesi tasolle.

6. PROPHETE kannettava paineilmakompressori (49,90€)

Prophete kannetteva paineilmakompressori on USB-ladattava pumppu erityisesti polkupyörän renkaille. Maksimipaine pumpulla on 10bar ja pumppu toimii myös virtapankkina. Pumpun voi pidemmillä matkoilla ladata esimerkiksi sähköpyörän USB-väylän kautta. Kompressorin saa kätevästi kuljettua toimitukseen kuuluvalla laukulla, joka on mahdollista kytkeä pyörän runkoon. Toimitukseen sisältyy myös vaihtoehtoisia kärkiä esimerkiksi jalkapallojen, koripallojen, jumppapallojen yms. täyttämiseen.

7. Runkolukko lisäketjulla (24,90€)

Propheten runkolukko on erinomainen 2in1 lukituslaite polkupyörille. Mekaanisen, vanteen läpi menevän salvan ansiosta takapyörän liikkuminen voidaan lukita. Lukkoon voidaan yhdistää erillinen ketju, joka voidaan kiepauttaa vaikka aidan kaiteen ympäri ja lukita runkolukkoon sille osoitetulle paikalle. Tällä tavoin pyöräsi on vaivattomasti lukittu turvallisesti kaksinkertaisesti.

 

8. Ketjujen ja rattaiden puhtaanapidon välineet (4,90€ – 14,90€)

Viime kesän ja talven jäljiltä pyöräsi saattaa olla huollon tarpeessa ja polkupyörälle on syytä tehdä kausihuolto vähintään kerran vuodessa. Lisäksi polkupyörä tarvitsee huoltoa myös muulloin, ennen kaikkea puhtaanapidon osalta. Valikoimastamme löytyy tuotteet puhdistukseen, öljyämiseen, korroosion estämiseen ja lian tarttumisen estämiseksi. Sähköpyörien öljyksi suosittelemme ei-spray tuotteita. Spray levittää suihkun myös muualle kun ketjuun ja ajautuessaan moottoriin se alkaa keräämään likaa, joka myöhemmin näkyy ennenaikaisena korroosiona.

Kunnossapitoa vaten suosittelemme hankittavaksi seuraavia tuotteita:

PROPHETE voimansiirron puhdistusaine edistämään ketjuihin ja rattaisiin kertyneen lian irtoamista.

PROPHETE puhdistusharja vaihtopäillä tekee ketjujen ja rattaiden puhdistamisesta helppoa

PROPHETE bio-ketjuöljy suojaamaan ketjut ja rattaat sekä liikkuumaan kitkattomasti

PROPHETE huoltorasva putsaamaan ruuvit ja laakerit alkavasta korroosiosta ja suojaamaan sitä vastaan.

PROPHETE spray puhdistusaine rungon pesuun

PROPHETE spray suojavaha rungolle pesun jälkeen hylkimään vettä ja likaa.

 

9. Sadesuojat pyörälle, koreille ja kypärille (6,90 – 24,90€)

Valikoimastamme löytyy erilaisia sadesuojia erilaisiin käyttötarpeisiin. Sadesuojien avulla pidät tavarasi kuivana ja estät korroosion muodostumista. Sadesuojat toimivat myös näkösuojina, eikä ohikulkijat tiedä mitä suojan alla on piilossa. Sadesuojat toimivat myös suojina likaa vastana ja toimivat erinomaisesti suojina esimerkiksi autotallissa.

 

10. URSUS Wave seisontatuki 18mm (24,90€)

Niinhän siinä kävi, polkupyörän vanhan seisontatuen kiinnitysruuvi tipahti matkalle, seisontatuki on katkennut tai jalka ei enään yksinkertaisesti toimi. Meiltä löydät seisontatuet vanhaan pyörääsi, mutta myös maastopyöriin. Rex-maastosähköpyöriin soveltuu esimerkiksi otsikon mukainen laadukas URSUS Wave seisontatuki, joka asennetaan pyörän takanavan vieressä oleviin kiinnitysreikiin toimituksen mukana tulevien ruuvien avulla. TÄÄLTÄ löydät myös muut seisontatuet PROPHETEN sähköpyöriin.

11. Ajovalot eteen ja taakse (12,90 – 39,90€)

Tieliikennelain uudistus koskien polkupyörien valaistusta astuu voimaan 1.6.2020. Tämä tarkoittaa, että polkupyörässä on hämärässä oltava valaistus niin eteen kuin taakse. Erityisesti perinteisissä polkupyörissä valaistusta ei välttämättä ole tai se ei täytä lain kirjan mukaisia vaatimuksia. Valikoimastamme löytyvät valot kumpaankin suuntaan niin patterikäyttöisinä, USB-ladattavina kuin dynamoonkin yhdistettynä. Erityisesti suosittelemme käytettäväksi seuraavaa valoyhdistelmää:

PROPHETE ajovalo 80/40/20lux USB-ladattava (34,90€)

PROPHETE polkupyörän takavalo jarruvalolla (14,90€)

 

 

Näillä vinkeille tulkoon kesä ja pyörät rullatkoon kauniisti tien pintaa eteenpäin!

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.