Prophete sähköpyörillä paras asiakastyytyväisyys Saksassa

paras pyörämerkki

Saksalainen päivälehti Die Welt julkaisee vuosittain kuluttajien tuotetyytyväisyys-tutkimuksensa eri tuotekategorioissa. Ylpeinä voimme kertoa, että Propheten sähköpyörät sijoittuvat komeasti sijalle 1. vertailtaessa merkittävimpien eri pyörävalmistajien asiakkaiden tuotetyytyväisyyttä. Laaja tuotetyytyväisuustutkimus perustuu yhteensä yli 700 000 asiakasarvioon.

Saksassa lehden tutkimustuloksia pidetään arvostettuina ja ne ohjaavat paljon kuluttajien ostokäyttäytymistä. Die Welt ja yhteistyökumppani ServiceValue ovat määrittäneet Saksan parhaimmat tuotemerkit asiakastyytyväisyyden perusteella tittelillä ”Product Champions”.

Kultakin toimialalta 200 parasta yritystä/brändiä sijoitetaan kultaiselle sijalle. Paikat 201-400 ovat hopeatasolla ja paikat 401-600 pronssilla. Brändin/yrityksen tuotetyytyväisyyttä tarkastellaan ”Product Benefit Score”:n (PBS) avulla. Saksassa ”tuoteinnostus” -termiä käytetään tarkoituksella hyvin laajasti ja se heijastelee siten asiakkaan yleistä tuotekokemusta.

Alla Die Weltin tutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan sähköpyörien osalta:

Prophete sähköpyörät Suomessa

Propheten sijoitus ykköseksi on osoitus monta vuotta jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä jälleenmyyjien ja huoltoliikkeiden välillä. Prophete on edelleen sitoutunut jatkamaan työtään asiakastyytyvisyytensä maksimoiseksi ja Sähköpyöräkeskus on sitoutunut näiden tavoitteiden saavuttamiseksi oman strategiansa mukaisesti.

Sähköpyöräkeskuksen asiakkaat saavat pyörän lisäksi kaupan päälle aina erinomaisen asiakaspalvelun ja jälkihuollon. Asiakastyytyväisyyden maksimointi näkyy mm. Suomen nopeimpana takuukäsittelynä, lyhyinä varaosien toimitusaikoina, laajana yhteistyöhuoltojen verkostona sekä kattavalla valikoimalla eri ohjevideoita myymiimme pyöriin liittyen.

Suomessa Prophete-sähköpyörät ovat saatavilla Sähköpyöräkeskuksen verkkokaupasta.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.