Saksalaiset sähköpyörät

saksalaiset sähköpyörät

Saksalaiset sähköpyörät PROPHETE & REX

Saksalaiset sähköpyörät, joita tarjoamme tällä hetkellä soveltuvat mitä parhaiten suomalaiseen käyttöön. Prophete on 111 vuotta vanha polkupyörien valmistukseen erikoistunut yritys Saksasta, joka tunnetaan erityisesti hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Rex on Propheten merkki maastopyörille.

Saksalaisten sähköpyörien laatu

Prophete on kehittänyt sähköpyöriään pitkäkestoisesti asiakastoiveiden mukaisesti. Prophete- ja Rex-sähköpyörät ovat korkealaatuisia, kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja erinomaisesti suunniteltuja. Propheten sähköpyörissä on yksi runkokoko  per malli — tarkan runkosuunnittelun ja optimoitujen mittojen ansiosta mallistosta löytyy pyörä kaikille 150-190cm pituisille kuljettajille.

Sähköpyörien laatu ei ole tulos – vaan alku

Voit aina luottaa Propheten turvallisuuteen ja toimivuuteen. Propheten sähköpyörien kehitystyö on tehty Propheten omassa testikeskuksessa ennen tuotantoon viemistä. Kaikki sähköpyörät valmistetaan Propheten omissa, viimeisintä teknologiaa hyödyntävissä tuotantolaitoksissa. Niissä laatua valvotaan oman testilaboratorion avulla. Propheten tuotanto ja tuotteet täyttävät laatustandardit DIN EN ISO 4210, DIN EN ISO 8098, EN 15194 ja kaikki sähköpyörät ovat TÜV / GS-testattuja.

Saksalaisen Focus Money 20/18 suuressa laatuarvostelussa Propheten sähköpyörät saivat arvosanan ”erinomainen”.

Tutustu saksalaisiin sähköpyöriimme lisää verkkokaupamme puolella.