MIPS Pyöräilykypärät

Miksi MIPS-pyöräilykypärät ovat turvallisin vaihtoehto pyöräilijöille?

MIPS-kypärät ovat turvallisin vaihtoehto pyöräilijöille, koska ne suojaavat parhaiten päävammoilta. MIPS on lyhenne sanoista Multi-directional Impact Protection System (monisuuntainen törmäyssuojausjärjestelmä), ja se on tekniikka, joka auttaa vähentämään aivovammojen riskiä onnettomuustilanteessa. MIPS-kypärässä on matalan kitkan kerros, jonka ansiosta kypärä pyörii törmäyksessä, mikä auttaa haihduttamaan törmäyksen energiaa ja suojaamaan pyöräilijän päätä.

Markkinoilla on monia erilaisia kypärätyyppejä, mutta MIPS-kypärät tarjoavat parhaan suojan päävammoja vastaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että MIPS-kypärät voivat vähentää aivovammojen riskiä jopa 50 prosenttia. Siksi uskomme, että MIPS-kypärät ovat pyöräilijöille turvallisin vaihtoehto, ja siksi suosittelemme niitä aina asiakkaillemme.

Jos etsit uutta kypärää, tutustu MIPS-kypärävalikoimaamme. Meillä on laaja valikoima erilaisia tyylejä ja kokoja, joten löydät varmasti sinulle täydellisesti sopivan kypärän. Muista, että pyöräilyturvallisuuden osalta ei ole olemassa liian turvallista.

Lumos MIPS pyöräilykypärät

Lumos MIPS -kypärät on varustettu LED-valoilla kypärän etu- ja takaosassa. Valot voidaan kytkeä päälle ja pois päältä ohjaustankoon kiinnitettävällä kaukosäätimellä. Kypärissä on myös jarruvalot, jotka syttyvät automaattisesti, kun kuljettaja hidastaa vauhtia tai pysähtyy. Sen lisäksi, että jarruvalot parantavat näkyvyyttä, ne auttavat kuljettajia tietämään, milloin pyöräilijä pysähtyy, jotta he voivat välttää peräänajot.

Kypärät on valmistettu polykarbonaatista, joka on kevyttä ja vahvaa materiaalia. Niissä on myös EPS-vaahtovuoraus, joka vaimentaa iskuja.

Tilaa muistutus Ilmoitamme sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla.